Ez önmagában nem gond, ne hidd, hogy máshol nincsen mindent megkajáló, idióta réteg.
Az igazi gond az, hogy az ellenzék, aki leválthatná, teljesen fragmentált, szét van esve, s nagy része teljesen tehetségtelen. Ezzel előáll az a helyzet, hogy másfélmillió káposztafej sakkban tart egy egész országot, mert hiába vannak messze többségben az ellenzők, ha képtelenek 1 kormányváltó erőbe becsatornázni a szavazataikat.
Szerintem most alaposan mellé lőtt, azt hitte, hogy az USA ugyanolyan lassú és tohonya, mint az EU. Ha Amerika valóban amerikai egyetemként kezeli a CEU-t, akkor szerintem gyorsan visszakoznia kéne.
Hasonló fejleményt vártam. Olvastam ma egy interjút, ahol azt fejtegették, hogy a kormány akár bele is bukhat a CEU ügybe. De ez csak egy feltételezés.
Még szép, hogy megvédik. Kultúrországokban ez így szokás.
Egyetemeket beszántani csak maffiaállamokban dívik, mondjuk olyanban, mint amilyet létrehozott a felcsúti bugris tolvaj.
Bár ha nem épp az országot tenné tönkre, jókat röhögnék rajta, ahogy a valóban fontos szereplők alázzák ezt a szerencsétlen, megalomán tahót :)). Trump még a feje körül keringő legyet is megkülönböztetettebb figyelemmel hessenti el :DD
Üzent az amerikai kormány: megvédik a CEU-t