USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Sziasztok!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Szerintem Musk okos játékos!
Azért akar összeállni valakivel h csökkentse a költségeit a töltő állomás kiépítésén és a BMW még akksit is vehet tőlük!
Ha már felépíti azt a giga gyárat valakinek el kell adni a portékát!
Szóval nem ők építenek töltő állomást es meg akksit is adnak el...
Meg esetleg a BMW megoszt pár dolgot mert ugye a Tesla közzétette a szabadalmait :))
Törölt felhasználó2014. 12. 03. 18:44
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 12. 03. 18:35
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 12. 03. 15:18
mi a véleményetek a Tesla utóbbi napok teljesitményével kapcsolatban? kijöttek olyan hirek, h a bmw is töltőállomásokat fog épiteni és h nem valószinü h közösen fejlesztenének a Teslaval a jövőben! létezik h most lendül bele néhány nagyobb autógyártó a Tesla pedig elvérzik?
Valaki foglalkozik olajkitermelő cégekkel a kisebbek közül??
Ma találtam egy érdekeset:
Quicksilver Resources Inc (KWK)
Tegnap ment 50%-ot és látott a cég szebb napokat is, bár ennyiért lehet h már megérné kockáztatni...
Texasba ki tudja mikor találnak egy kis olajat :))
Ebben a topikban én szinte semmit nem írtam PBR-ről. Lehet, hogy összetévesztesz valakivel.
Az arany-ezüst topikban tettem fel chartot, ezen igazából a támasz/ellenállás szinteket jelöltem. Adtam meg célárakat, amelyeket jóval azok bekövetkezése előtt tippeltem meg. PBP mozgása egyelőre azt csinálja amit korábban leírtam.
Mivel mindenki véleményét szívesen elolvasom, megkérnélek, ha lesz rá időd, tegyél fel egy chartot PBR-ről némi szöveges magyarázattal. Szerintem hasznos dolog tanulni egymástól. Végül is ez a topik egy maroknyi közösség, az igazi közösség meg egymásért van...
USA: Apple, Google, Tesla Sokar cégek egyéb tech- és sok más részvény!
Manapság egyre több helyen és egyre olcsóbban lehet kereskedni amerikai részvényekkel. Itt még nem nagyon találtam ezekkel a részvényekkel foglalkozó fórumot, ezért úgy gondoltam nyitok egyet. Biztosan itt is vagytok páran aikik már elgondolkoztak rajta h vesznek valamit, vagy már vettetek is.Én elég sokáig kerülgettem a dolgot de aztán csak belevágtam....
Ha van bármiylen tapasztalotok pl az adatszolgáltatásról (hol jobb, olcsóbb stb...), vagy ki miben lát fantáziát s miért, beszéljünk róla..
Jó kerskedést!