Szerintem ez piti ceg ahhoz, hogy nemzetkozi hirek befolyasoljak az arfolyamot. Itt nincsenek nagy jatekosok, csak faradt kisbufik. Ahhoz, hogy megmozduljon erdemben az arfolyam vagy egy spekaroham kell, vagy az, hogy az uj vezeto kirugja a garda 90%-at es dolgozo szakembereket vegyenek fel es nekilassanak valami kezzelfoghatonak. De attol felek, hogy nem ez a cel, csak egy krva nagy “elkoltsegeles” az egesz. Valsag nelkul, vilagurben keringo buxxal, ingatlankanaan es 7/3addal, vejjel ennyi sikerult. Ez azert beszedes.
Az osztalékos papírokból oszti után kimenekülnek - de gyorsan, mert néhány nap alatt elfogy a haszon - ez a papír alkalmas a dekkolásra. Benne van a növekedés lehetősége viszonylag hamar. Ezt követően már csak drágábban lehet beszállni.
hát mégiscsak jó ötlet volt ezt eladni 510-520 felett. Más papír érdekelt, csak ezért adtam el. Erre ma 460. No comment Egyébként don tiborco most lízingelt egy új Range Rovert
ezek lehet így vannak,de az elmúlt hetekben,hónapokban a vételek voltak túlsúlyban 540nél ment a játék aztán jött az opusban a vasutas hír ami után elindult le és mi is követtük 500 ahonnan újra indulhatott volna fel. de jött a rásegítés.
Ezt, ha kicsi a forgalom mindig eljátsszák. A fostosoktól elszedik a részvényeket, az-az, olcsón bevásárolnak, majd meghúzzák. Most, 10 Millió forinttal ez itt eljátszható, holott semmilyen fundamentális alapja nincs. A legnagyobb vagyonnövekedést biztosította százalékosan. Aki türelmes, vagy most bevásárol 500 alatt, jól kijön belőle.
Ez szerintem nem csak opus hatas. Ha objektiven nezzuk a ceg teljesitmenyet, foleg iden, akkor nem is olyan elrugaszkodott ez az arfolyam es a csorgas. Az idei evre a netto eszkozertek duplazasat iranyoztak elol, na most ez a szorzo mai napig 1. Ha terveznek, igernek valamit, de a latszatja nincs meg annak, mikozben a tulaj az innen is kilapatolt penzen kurva nagy beruhazasokat hajt vegre, akkor nem lehet csodalkozni, hogy menekulnek a papirbol. Az opi konzi parosnal legalabb varnak valamire, tortenik valami, de itt meg ez sincs meg
(UP)PENINN