nem akarok senki lelkébe taposni ,de sztem az opus rosszabbul fest technikailag egyértelmű az eső trend, míg az appnál már az oldalazás van sztem. bár ebből is lehet elvileg még további esés :) de én inkább már nem várom lejjebb. persze technikailag az app nehezebben értelmezhető, mint az opus a kisebb forgalom miatt.
ez egy nagyon hatásos ábra. Csak az a helyzet, hogy más időtávból tekintve nem ilyen derűs a kép. Míg Opus tavaly május elején új csúcsra ment, az app meg se közelítette az eredeti csúcsot, 1173 után talán 740-ig ha visszament emlékeim szerint egy éve a választás után. Szóval mi még most se vagyunk a felénél, Opi meg mostanság ért vissza a feléig, és App már ugye örvendetes módon emelkedett is.
Törölt felhasználó2019. 05. 16. 18:54
nem egészen osztom a teljes pesszimizmust. az opus az utóbbi 1 évben többet esett az appeninnhez képest úgyhogy nem az app itt a fekete bárány. https://stooq.com/q/?s=opus.hu&d=20190516&c=1y&t=l&a=lg&b=0&r=appeninn.hu a kilátások továbbra sem sérültek, és az árfolyamnak időre lehet szüksége a konszolidációhoz. oldalazás van sztem . pld a lehetséges osztalék mértéke miatt igen vonzó lehet ezen az áron . többször is megvették ilyen szinteken .
Nézzétek meg milyen rally van kint Amerikában megint, itt meg mindenki milyen borúlátó. Pedig a mi gazdaságunk növekedett több mint 5% al… Jó lenne ha le szoknánk erről a pesszimista depresszióról és nem öntögetnétek vissza faszikáim.
Legyen Balu dolga miért és hogyan adott. Egyébként meg jogos, hogy annyira nincs vételi erő, hogy eladni sem lehet bármikor. Például ma. Nem hiszem, hogy ez vissza fog menni 500 fölé, elindult szépen lefele, bár a pozitív jóslatomat, azaz a kankordos 743-as jóslás idejére 519 lesz, jelenleg is tartom.
(UP)PENINN