nem annyira, mert nyerőből ment, de opiba én többet látok hosszútávon, persze most kellett volna adnom, nem gondoltam volna h följebb is lesz nagy vevő, ha tudom most adom, de figyeljetek, mert lehet h azt akarja eladni 490 felett amit tőlem vett, sőt szinte biztos
Régi tag vagy s jo arc!! Miert nem vársz inkabb en kinézem h pl opi -konzi lezuzhatjak az átváltási arra is!?!? En inkabb SET/Est jok leszunk! Nagy kalappal!
igen, el is köszönök: eladtam appot, elképesztő bukóval, átszálltam itt opiba, többet tudtam venni, mint amennyi appot adtam, most csak opim van, elvetettem azt a bizonyos kockát végképp, komoly döntés volt....úgy éreztem h meg kell lépnem, muszáj volt a tőkém védelmében, annyira magasról voltam beragadva appba 765-től lettem volna nyerő h egyszerűen meg kellett lépnem 390 alatti átlaggal vettem opit, én azt gondolom h opi lesz a fő hajó, és így most bevéttem az alaptőkém, mert tuti h opi lesz annyi h nyerőbe ki tudok majd szállni, app nem biztos h lett volna 765, opi sztem biztos h lesz
Ezt a hírt valaki kitalálta, hogy jelentős beeséskor jól bevásároljon. Gondolkodjunk el egy kicsit. Egy részvénytársaságon belül hogy lehet megbüntetni egyetlen embert? Vagy a regnáló amerikai elnök nem jön többet a Balatonra nyaralni? Az ilyen jellegű vagyont ezért hívják ingatlannak, mert kis hullámzással is de a valódi értékén működik. Én úgy gondolom a bennfentesek között megy a keverés, mert valakit még be akarnak venni, bagóért. Ez a társaság soha nem volt úrias, csak magukat képviselik.
(UP)PENINN