nem tudom,de vannak 460-tól lefele 390ig vételi megbízásaim - 470-480 teljesült 2 megbízásom már -, ha úgy alakulna. a céláram első körben olyan 650-750 körül van . valószínűleg sávosan fogom eladogatni, ahogy sávosan is veszek. ezzel leveszem a nyomást magamról . előre beteszem a megbízásokat ,ha megközelíti az ár ezeket így nem fogok kapkodni és idő előtt eladni rossz pillanataimban az egészet. én ezt találtam ki. :)
Úgy tűnik, a bővítéshez szükséges tőzsdén kívüli pénzgyüjtéx még nem ért véget, nyomoztak kell tartani az árát. Én is bedőltem, úgy làtszitt, itt az idő, lő ki a rakéta. Nem jött még el az idő, de reálisan nagyon rövid idő múlva már 700-800 lesz az árfolyam, e felől semmi kétségem.
nem hiszem hogy ilyen előzmények után sok kisbüffencs forogna ebben most azok a Setben meg 4igben kavarnak. Ott viszont lehetnek durva nyerők és bukók attól függően ki hol adja veszi
Alját, tetejét ? A munka végét! (Ő főállásban nyomja az otthoni főzőcske és a bevásárlás között. TBSZ-t sem nyitott, mert rövid az élet és akkor nem tudná elkölteni a 100 milláit, ha TBSZ-en heverne a lé.) ☺
Te tényleg nem látod? A "sosemadomel és bővítek + ráérek" emberkék tolták ki ma is a pakkjaikat itt. Sztem ez nem bullos. 100 millával -5% az nálam nem bull.... De mondom még egyszer, nekem jó a 480 megint, eddig mindig bejött. Csak már az 500 felettieket is adnám elfelé kicsit feljebb:-))) (600 körül) r: 500
(UP)PENINN