Metal elemzése a Blue topic-ból: APPB:"Akár hónap végéig is eloldalazhat a zónában az up trendvonal
mentén, de egy újabb 200MA teszt elvárható a következő napok
folyamán..."
Elhiszem h frusztrált vagy, de en semmi ok-okozatot nem latok erre mar egyik ML Ben sem Nincs benne ráció h miert van ify!! Nekem sem volt kellemes a Raba ra tett nagy csomagom 2017 elején szep - dobni de kárpótolt a SET , Est ,ottone !! Sajna neha h nyerj bukni kell elotte! Volt még sok regi motoros de mint eltűntek pl Krumanekar is 😞 Választás előtti vázolt eves szcenarioja teljesen nem jott be ! Állít. itt az Rsi tulvett a dutras Zsolti irta efy hete En specko nem adok neki sok jelentőséget lasd: opimus konzum ottone gyors egekbe menese!
De valahogy perverz, hogy miért nem jobb stabil növekvő árszinteket kialakítani. Felfelé van az igazi potenciál. Olyan mintha a nagyok is kocatőzsdések lennének. Szerintem már az elején nem lett volna szabad visszaverni olyan drasztikusan, persze meghúzni se. De inkább kussolok és reménykedek némi lehulló morzsában.
Biztos brokik csinálják ezt, rájuk ezek a dolgok, cselek biztos jellemzőbbek mint kedvenc ügyvezetőinkre. Vagy ki tudja. Amúgy érdekes, hogy ha benne vagy attól félsz, hogy nehogy veszíts, ha nem vagy nehogy kimaradj. Ha biztosra mész megszívod, ha félsz a kockázatostól tuti kimaradsz a nyerőből. Ez a tőzsde perverz világa. De mivel egymástól nyerhetünk legtöbbször, biztos szükséges ez az átverő légkör.
Biztos olyan cégeket akarnak alkotni amelyek értéke fairen van árazva?
Törölt felhasználó2019. 01. 25. 20:02
Opiba írtam, de ide ugyanannyira érvényes: Vajon miért adják nagy tételben valakik...? ők nem látják h mehet(ne) ez még feljebb is, kik veszik, ugye ha nullát fizettél érte jó érte a 480, miért nem érdekli őket h emberek tömege bukott már illetve itt vergődik egy éve...? mi van ha még évekig itt tartják...? mi van a bizalommal...? választásokra bármeddig mehetett volna fel, de valakik inkább adták, inkább kihagyták h mehetett volna fel napokig, sőt inkább azóta is adják...ennek azért nyomós okának kell, kellett lennie h kihagyták a választási ezres árfolyamot mondjuk, miért tették vajon...? ha annyira mohók...?
(UP)PENINN