Szerintem megnézték mennyi stop van ott, de nem találtak. :) Aztán simán lehet, hogy látják a rendszerben, így nem is kell próbálkozniuk. Én folyamatosan vettem 530-515-ig, de most már nincs több szabad tőkém. :) Pár napos / hetes oldalazás is teljesen jó ezen a szinten. Ha meg rendesen beszakad, akkor (kézzel) stoppolok, beragadni utálok.
Ma van az utolsó bevásárlási lehetőség, 17500db 500-on komoly támasz. A héten kb 1/4 milliárdot elszórtak az 500 alatti vevők. Ezt még egyszer csak egy oktávval feljebb lehet meglépni, az-az fellendülés 600-ig, majd visszacsorgás 550-re.
Bizti jo lesz ez is nektek! Nekem is volt anno appennin még 190 ril de 300 adtam es abbol lett a 38 Ft s SET ( ami joooo lesz szinten) De egyxeru azoknak mind faj ami jobbról jon v onnan spekulálnak benne!! Tollfirkasz 90% baloldali s tombolhatnak orumukbe mikor ML v vmi speki ceg esik de persze nem vennének semmit ,inkabb maradnak droid jo buksik!!😀😊
Szua regi kereskedotars Emlexem OTP stb ugyes voltal Nezd meg en pl SET , Opust 605 tavalyelőtt ,tavaly meg valasztS utan 700 kidobtam, sztem nem járnál rosszul! Bocsi off t Uppennin is bizti fog majd menni!
(UP)PENINN