😁😁 Amúgy ha még emlékszel, mi dolgoztunk együtt a 90-es évek elején a rock cafe-ban, a dohány utcában. Persze, csak ha munkának lehet nevezni, hogy amíg én felszolgáltam, ti halomra vertétek a vendégeket minden áldott nap.. 😁
Ősz van és nincs forgalom a béten. Nem lehet komolyabb pénzeket befektetni, mert illikvid az egész azon kívül a pár hypeolt papíron kívül amikben kizárólag spekulatív tőke forog, nem tudhatod, hogy melyik pillanatban szakad be. De legyünk őszinték:amíg a zemberek pénzügyi kultúrája addig terjed, hogy max 8 keres putrikba fektetik a pénzüket, addig a részvénypiac nem fog kijönni a gödörből. A másik, hogy azt a kevés embert aki mégis itt próbálkozik, meg szisztematikusan beszopatják..így elég nehéz lesz.
Nem tudom itt mi a celjuk de szerintem mar eleg rendesen tuladott.Lehet az elozo melypont 430ft-nal lesz a vegallomas aztan onnan forditjak.Szep forgalom volt ma is igaz az arfolyam csokkent de szerintem erosen lefele moderaljak es szedik ossze a papirokat.Eppen ezert benne van a pakliban,hogy meg nem itt lesz a vege. Tiborczeknak minden kell most ez jo alkalom a gyujteshez. https://invst.ly/8-f4b
20856 db jelenleg. Közben adogatják itt is tovább, pedig már 590-n se voltak sokan pluszban, nemhogy 520-n. Nem szeretnék meglepit, hogy valaki megint tud valamit előre mint Opusban s azért adják sutyiban
(UP)PENINN