Dehát volt az a pénz! :) Nem mondod, hogy kitáraztál és miattad estünk a béka segge alól még tovább? Már olyan mélyen vagyunk, hogy lassan már kijövünk a másik oldalon és emelkedünk... :) R: 555
érdektelen [e-e-e v. ë-e-e] melléknév -ül, -ebb [e]
1. Nem érdekes (1–3), figyelemre nem méltó . Érdektelen
férfi, nő; érdektelen előadás, könyv, látvány; érdektelenül beszél, énekel.
Talán nem lesz érdektelen, ha elmondom. Ott … végighallgatják unalmas
adomáikat, érdektelen magánügyeiket. (Jókai Mór) Nem érdektelen néhány pillantást
vetnünk Aristophanes műhelyébe. (Péterfy Jenő) Az ülés többi részére ki nem
terjeszkedem – mert az valószínűleg érdektelen volt. (Mikszáth Kálmán)
2. (választékos) Olyan , aki vmiben nem érdekelt, akire nem
tartozik vmi, akit nem érint közelebbről vmely ügy; közömbös vmi iránt,
semleges. Érdektelen fél; érdektelen ebben az ügyben.
3. Olyan , amelyhez semmi előny, haszon, érdek nem fűződik;
nem érdekes (5). Az Appeninn számomra érdektelen. Nincs az a pénz, hogy vegyek
ebből a fosból.
4. (ritka) Érdektelenül: érdek nélkül. Legyen a költő
hasznos akarat, | az isten nyelve, az igazság | helytartója: a többi nép | csak
érdeket ismer: | beszéljen ő érdektelenűl. (Szabó Lőrinc)
Értettem elsőre is :) Sajnos én is végignéztem ahogy 40%-al leapadt a befektetési számlám virtuális értéke. De én mostmár hétszentség, hogy nem adom el ezen a szinten. Érzem, hogy mostmá mingyá jó lesz! :)))
Don't fos, akad a spájzban egy nagyobbacska adag. :) Egyelőre még hajszálnyi pluszban, de lassan csak kőbányaira fussa. :) Szorri, h mostanában hanyagoltam a csapatot és nem ígérhetem, hogy gyakrabban jövök, de most nekem is zöld a kedvem, túl régóta csörgedezik lefele ez a papír és lassan nekem is az az érzésem, hogy beleveszek még egy keveset, pedig nem szokásom a kezdő csomag eszetelen bővítgetése.
úgy értem h van aki nem tudja tartani azért április óta már több mint fél év eltelt és senki nem erre számított, fél év azért már idő, főleg, aki választások előtt már belevett, mondjuk januárba , jöhet váratlan dolog is...elképesztő nagy bukások is vannak most
add el a picsába az egészet, de legalább a felét, levegőhöz fogsz jutni, nem fog fájni a realizált veszteség, megkeresed máshol, meg fog jönni a kereskedési kedved, és ki fog sütni a Nap megint
A kisbefektetők itt egymástól keresnek. A nagybüfik is - tőlük. Meg a gazda is...
Törölt felhasználó2018. 10. 09. 09:45
és egy fillért se tudok keresni, egy szaros ezrest se, bazmeg bármelyik nap, eladok opiból, meg apból ezer darabot, nem többet és napiba visszaveszem, 10ezreket kereshettem volna, helyette kerestem v 10ezret se összesen, mert nem merem eladni, még ezret se...ejj bazmeg, ejj ez már azéért fáj és basszus nem értem még most sem h ez h történhetett meg...h ennyire lehetetlen és kiszolgáltatott, szemét helyzet tudott kialakulni április óta, miközben egy teljesen más helyzet is alakulhatott volna, nem értem miért a kisbefektetők két vállra fektetése lett a cél, az irány...
...és tudott tovább keményedni. R: 550 Szerintem titokban szeszfőzdét nyitottak (csak még nem kommunikálták), mert aki ebbe belevesz, az mind alkesz lesz előbb-utóbb :) Jó reggelt!
(UP)PENINN