En meg mindig megprobalok ugy viszonyulni hozzad, mint egy felnott emberhez, bar az utobbi bejegyzeseid ezt ugyanolyan remenytelen probalkozasnak mutatjak, mint az appos remenyeimet. Senki nem hibaztatott a pozinkert, ilyet felesleges hazudni. Azt sem mondtuk soha, hogy nem varhatod le a papirt, nem tamaszthatod ala ezt a varakozast, es ezt nem irhatod le. Te egy dolog miatt jottel ide, egozni. Ez nagyon ritkan sul el pozitiv uzenetkent, most sem sikerult. A csokkeno arfolyam beirogatasba(tudom, ez nem a te szokasod, de van hasonlosag), prognozis onigazolasba csomagolt vegytiszta karorom es rosszindulat szembesitese soran mindig az bukkan fel ellenervkent, hogy micsoda dolog megdorgalni a masikat, ha az ellenvelemenyt formal meg. Ezt te is nagyon jol tudod, hogy nem igy van, szimplan nincs magyarazat a rosszindulatra es ehhez az olcso kifogashoz kell nyulni. Senki nem fog basztatni, ha joindulattal beraksz egy csartot, vagy egy velemenyt. Ellenben nalad lehet a rak ellenszere is, ha azt karorommel adnad at, sokan nem koszonnek meg.
Köszönöm! Ha valóban 300-ra mutat nálad az APP graph. akkor nekem elég lesz, ha 360-nál jössz vissza és szólsz ismét, hogy Te megmondtad. Nagyon meg foglak dicsérni.
Az igazság az, hogy a NUTEX könyv vételi oldala elég szellős, 24-ig lelátni 10-es könyvben. Kielemeznéd nekem? Kíváncsi lennék a véleményedre: vétel vagy eladás?
Olvass vissza ! Miert zavar az,ha beírtam,hogy en megmondtam,hogy esés lesz,en is a saját pozimon ereztem,mért faj ez neked,nektek! Jaa az igazság az szokott :)
Azert szépen rámveritek a hibas pozitokat :) de nem gond engem nem zavar ,magatokban kellene keresni a hibát. Ez viszont egy forum ahol,papírokról nyilvánítunk vélemenyt. Nekem is lesz majd még appom csak nem itt hanem lejjebb.
Tényleg hibátlanul megjósoltad az APP irányát. Bár úgy gondolom ez is csak egy jóslat maradt, különben sortoltad volna. Nem? Mivel valószínűleg nem, ezért te sem nyertél rajta semmit, pont úgy mint mi. Ebben az esetben pedig a jóslatodnak, szintén semmi értelme nem volt.
(UP)PENINN