600 még mindig ledugózva, így hát megyünk lefelé. 570-en nagyobb vevő várja a pakkját. vsz megkapja.szinte mindig megkapják, ha beállnak és nincs is messze.
vsz a jogászaik el vannak foglalva az Opussal. A konzum is csúszott fél évet, ezért csúszik szerintem az opus. és addig nem is kezdenek újat. Ráadásul Opusban még be nem jelentett apportok is várhatók. vsz ugyanaz a megbízhatónak vélt szakértőgárda intézi a cégcsoport apportjait. Én így tenném legalábbis.
Lesznek még itt apportok bőven. Úgyhogy vagy lesz rengeteg új papír, ilyen áron, vagy lesz kevesebb papír drágábban. Mivel a cég értékét a részvény ára is mutatja, lesz az följebb is, ha mutatni akarják mennyire értékes.
:))) ez van, sajnos. hét elején vettem kicsit. máris mínuszban van. Még a
Cigben is felfelé van a tendencia inkább. tiszta letargia. Ilyenkor
mindig eszembe jut Balu, ahogy elemzi, hogy ki gondolta volna. És
tényleg. De holnap is lesz nap. Péntek! 28!
Emlékszem, egyszer nyerőgépeztem egy kocsmában. 5.000-t dobtam be és 30.000-t szedtem ki. Utána soha többet nem mertem játszani. Így lehet, hogy életem legszarabb befektetése lett az App, úgy hogy nyerőgépeztem is...
Téves kapcsolás. Ha olvasod a topikot, akkor láthatod, hogy itt csak reménykedők vannak, nem feléneklők. Viszont annyit megtehetnél jófejségből, hogy a régi app topikban megbeszéled kardildo kollégával a várakozásaidat, kíváncsi vagyok mire juttok ;)
(UP)PENINN