mikor még letiltva voltam, azt vettem észre hogy ezt dobálják ész nélkül, hogy az 590-s csúcs után vegyenek 570-n Opust. 580-ra is lekúrta valami észlény az App-t. Na a sok okossa most nézheti a bukó bukóját 54x-n. Nem is sajnálom őket, ha ennyi eszük volt
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1062
Budapest, Andrássy út 59.; Cg.: 01-10-046538; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton tájékoztatja a
Tisztelt Befektetőket, hogy a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő
Részvénytársaság (székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 59., cégjegyzékszám: 01-10-049323, a
továbbiakban: „KONZUM Nyrt.”), a KONZUM PE Magántőkealap (székhely: 1062 Budapest,
Andrássy út 59.; MNB nyilvántartási szám: 6122-44, kezeli: Konzum Befektetési Alapkezelő
Zártkörűen Működő Részvénytársaság /székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 59.; cégjegyzékszám:
01-10-045654, a továbbiakban: „Konzum Befektetési Alapkezelő Zrt.”/), a KONZUM II
Ingatlanbefektetési Alap (székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 59.; MNB nyilvántartási szám:
1211-14, kezeli: Konzum Befektetési Alapkezelő Zrt.), a KONZUM MANAGEMENT Korlátolt
Felelősségű Társaság (székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 59., cégjegyzékszám: 01-09-913725) és
a KPE Invest Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1062 Budapest, Andrássy út 59.,
cégjegyzékszám: 01-09-294247) megállapodást kötöttek, amelynek értelmében a KONZUM Nyrt.
jogosult a Társaság vezető tisztségviselői többségének kijelölésére.
az elmúlt heti felmenetel azért volt, hogy ismét lehessen adni, mert csak korrekció van (??) mintha nem tudnád ezt Molból, eljátszották, 16, 15, 14 stb K-nál s 13K-nál te is megkajáltad, utána volt 10K is. Ez a le fel hullámoztatás erre nagyon jó. Én tartom magam az elméletemhez, hogy amíg a nagy pakkok ilyen vagy olyan módon nem látszanak a kereskedésben, addig halottnak a csók minden felmenetel. Ami azért zavaró, mert a sok fosós miatt így az Appeninnünk se megy. Tehát mindenki szív az Opus apportok miatt kb
Én nem tudom, hogy mi történik itt, de ennyi sittes haverja még Bróker Marcsinak sem volt... Győzze az ember szamon tartani, hogy ki üli éppen jól meg-, vagy meg nem érdemelt büntetését.. :) Még mindig 608.
ráadásul akkora gecik h az elmúlt napokban kemény pakkokkal támasztották appot h add öcsi szállj át opiba, mert tudták h megy lejjebb opi, most nem támasszák appot...vajon miért...? kis köcsögök...
Sziasztok! Opus könyv sincs tele eladóval. De mindenhol az a helyzet, hogy ha belevesznek, azonnal ráadnak. Így senki nem vesz bele, akkor legalább lefelé nem megyünk... Én már így vagyok vele.
Azaz :) bar anyukam nem engedte :( Az arfolyamra visszaterve, nekunk valoban nem kene az opival mennunk, hisz itt nincs szo kozkez novelesrol. De lathato is, hogy nincsenek nagy kiszorasok es a konyv sincs tele eladoval (egy atlagos naphoz kepest)
Szevasztok japperek! En 10 napos fogsagomat toltottem, aztan meg a szabadsagom, de ismet itt. Ahogy lattam, teged is bevagtak a sittkora. Amugyan jo reggelt mindenkinek is!
(UP)PENINN