csak annak kellene megszűnnie már, hogy minden félős az Opust lesi. Teljesen más életet él a két részvény. Ott ki kell majd szórni több millió db-t valamiképp, itt meg már beindult a nagyüzem, felfele kellene mennie folyamatosan.
nem hiszem kimpaa, ez a közkéz se úgy van ahogy mi hisszük, tuti...az opusnak is csak egy szikra kell, meg uppnak is, meg tudták volna ezt oldani máshogy is, fogalmunk sincs mi van valójában
Az Appeninn alakul azért, szerintem év végén App is és Opus is 700 felett lesz. De az Opus még meg fogja nézni a 4xx-t is. A közkéznövelést meg kell csinálniuk valamiképp, írtam. Várni kell.
Na, holnap rendkívüli közgyűlés...az előterjesztésekben ugyanúgy nem szerepel a megválasztandó igazgatótanács, illetve audit bizottsági tag, mint a Konzumnál, meg az Opusnál, mikor érkezett Balog Ádám, illetve Vida József. Kíváncsi leszek, hogy ki jön az igazgatótanácsba, lehet, hogy valaki az OTP-től, vagy egy újabb személy körön belülről.
Törölt felhasználó2018. 08. 21. 23:05
Előzmény:
törölt hozzászólás
így van, de ma eladtam ezret h avval napizok opiban, de szart, annyira gecin rakják a pakkokat h lehetetlen, eljátsszák h elindul, megveszed aztán nem indul, a robot még azt is érzékeli h nem az ő pakkja, szóval összességében egy kicsit sem korrekt ami megy itt idén...
nekem ezerszer inkább nyár, mint tél, mikor 4-5 kor már sötét van, mondom ezt úgy h déli a lakásom, imádom a napot...a tőzsde az fos, nem tudom miért húzzák el ennyire, ez akár még vissza is üthet v ennyire azt hiszik h urai a helyzetnek...? Azért most már a sok is sok...
Holnapután kgy, utána már szeptember lassan és 1 hónap múlva megkezdődik a 4. negyedév, fel fognak gyorsulni az események. Amúgy ahogy látom ezt a mérhetetlen apátiát így nyáron, nem is érdemes egy tőzsdei cégnek sem nyárra időzítenie a nagy bejelentéseket, mert csak ellövik a puskaport a nagy semmire.
(UP)PENINN