Gyerekek, ez a nap is... Számomra világossá vált, hogy az App vezetése egy rakás bazári hamiskártyásból és a román-bolgár határon szotyizó pénzváltóból áll. Édesistenem, csak egyszer még legyen 700 az idén.
Én választás utáni kedden appot opust eladtam 750-760 körül, mert lefordultak. Konzumot megtartottam, azóta is bánom. Gondoltam hátha húzzák mégis. Hát nem.
Igen shortoljak most az indexeket . És az működik is. Medve ha jön agyonlovik a küszöbön es lesz belőle puha szőnyeg. Kivéve ha trump bácsi szeret medvevel hálni ....
hát aki eladta április 9.-én v utána óriási kereskedő, volt ilyen...? elképesztő szopó, mert 2/3 ki az aki adta ugye, még csak hibáztatni se tudom magam, max a full tőke miatt...
Persze, nyilván aki megveszi Tőled az is akar rajta kaszálni. Célár alatt kicsivel minek vegye. Ha meg kurva jó a cég vagy brutál hír jön, akkor meg célár függetlenül veszik és majd a célárat utána állítják. Magyarul semmi értelme a célárnak. Pár napig tart a bejelentés hatása szvsz. 614 a real.
(UP)PENINN