Valaki nagytudású a fórumon jól megtehetett kb. egy hete. Azt írta, hogy az apportokat nem azon az áron teszik be, amilyen árfolyamon elhatározták, hogy nincs összefüggés a kettő között. Most tisztán látszik, hogy ez nem igaz, mert az Andrássy úti irodát valószínűleg na megírt 660- ön teszik be most. Kérném, ha valaki nem tud biztosra infót, akkor jelezze, hogy csak saját véleményt közöl.
Hasonlóan beálltam, én 653-on kaptam, nem bíztam a véletlenre, kaptam is hála a leöntésnek. Viszont egy miniatűr rés meg maradt így, konkrétan a 651-652. Nem tudom ez mennyiben fogja akadályozni a felfutást, vagy a héten még visszanézünk ide. Szerintetek?
na komolyra fordítva, hétvégén beálltam 657-652 közöttre, a 652 nem teljesült már. Azért ide mert ha csak a réstöltés miatt megy ez a móka - ez a tippem - akkor 651-t elég 1 db-l érinteni, hogy betöltődjön. azért nem Opus, mert annak lejjebb van a rés vége, meg most bízom itt valami felfutásra az Otp miatt és a Concorde elemzés miatt. Az Opus is menni fog, szóval tippjáték ez most, hogy melyik megy hamarabb és persze honnan
(UP)PENINN