kurva gáz ez, annyira geci dolog ez így...meg h nem tudsz adni, egyből állnak lentebb cigbe is, mert most 460 kilöknék lehet pár ezret, de alatta nem...
ez az egyszerre mozgás engem is zavar, jó lenne adni az egyiket egy zöld napon és ugyanaznap venni a másikat, mert beverték. De nem, nem lehet, egyszerre mozog minden. Hát ez van
190 db vettem, full tőke továbbra is app, cig, az a baj és ez hatalmas h nincs forgalom és egyszerre adják, mert a cigem nyerő tudnám adni, és abból még appot, opit, de nem merem meglépni, mert hátha rosszat húzok, meg mert nincs forgalom...legalább ne egyszerre adnák, kurvára ki van ez találva
ekkora réssel alatta nem értem miért vetted ilyen lelkesen, szóltam. Egyelőre még akármi lehet, de inkább lefele állnak az ML papírok. Nem funda, meg stb alapján, hanem hogy legyen benne nem kiszámítható mozgás, brokkerek dolgoznak
Mindeki nyugodjon le a pcsba! Megyünk rést tölteni, amivel az égegyadtavilágon shemmi baj nincs! Akinek van píze az szépen bővít, akinek nincs, az jövő héten elégedetten mosolyog.
(UP)PENINN