Ezt azért fenntartásokkal "tartsuk nyilván", nem néztem utána, de mintha 1000 Ft/rv feletti ingatlanvagyonról hadováltak összességében a "szagértők". pl. a kunkorosok szagértők a legutolsó "funda elemzésükben" 10 Ft/rv tartós pénztermelő képességet hazudtak.
Már több mint 100huf a különbség az Opihoz képest. Mintha elszakadnánk attól a trendtől, hogy az opus és az App. együtt mozog. Ez a napi %os mozgásban is erősen meglátszik és szerintem ez nekünk jó! Saját lábra állt a kispapír. :)
A 400as szint elérése nem tűnik megoldhatatlannak. Nincsenek extra nagy pakkok előttünk. Bár nincs kétségem, hogy amint 395-400as részhez érünk, teli pakolják az eladói oldalt, de a mai napban benne lehet a 400as ostrom. :) Jól állunk, még jó hogy Appennin-ben maradtam...
Törölt felhasználó2020. 05. 27. 09:41
Ülünk a vonaton, ülünk a vonaton, ülünk a vonaton és kész. A lebeszélők a 2 évnyi lejtmenet alatt állítom nem voltak ennyire aktívak. A tegnapi egyik portfolios cikkben a lényeg: az app stagnál, az idén év elejéhez képest mínuszban az árfolyam (+2,5 évesés után is). Ez alapján semmilyen "csodát" nem kéne finnyákolni itt, pláne ha megnézzük a többi kispapirt, a hulladékok is nagyobbat, de legalább ennyit emelkedtek...
(UP)PENINN