Ráizgultatok nagyon ezekre a résekre :) 273-275 között is mintha maradt volna... Én nem szeretném, h. betöltse a 333-ast, mivel értelmezésem szerint ez a (egy éve indult meredekebb) csökkenő trendből való kitöréskor, pozitív hírekkel megtámogatva történt. A rés megmaradásától simán folytatódhat az emelkedés, de nélküle is. Naposon az 50MA elindult felfelé, a 200MA még egy darabig lefelé megy, valahol a rés környékén (felette) lehetne a keresztezés, de ehhez el fog telni még jó pár nap. Erős ellenállási zóna 420 (ez volt az esésben egy lokális alj), aztán erősebb 460 (ez meg lokális sáv alja) felett jöhet. Remélem egy konszolidált emelkedő trendet látunk tobábbra is. Ugye itt csak féléves jelentés lesz, szeptemberben? Akkor meglepi hírekre várhatunk max.
Akármi igen,de nem dupla csúcs:))) nem lehet ilyen időtávon mérni..., egyelőre oldalaz/sávoz, de ahhoz is hosszabb idő kell... Meglátjuk kitör e, ha nem, akkor marad a sáv/oldalazva/csorogva😃😃 Meglátjuk.... Látni benne egy zászlót is, de túró az egész ilyen időtávon... Türelem! rsi 74..
400(körül) a lényeg ott akarja adni onnan vissza mehet réselni írta is:) ha most tényleg felmenne gyorsan és vissza fordulna lenne egy hete betölteni a rést úgy,hogy ne sérüljön semmi. de én már mikor mondtam,hogy ne hagyjuk azt csak úgy szabadon:)
esett, több mint 6%-t! (korrekció!?..) Ezt ő nem látta/nem akarta...! Ha rést most nem tölti be, akkor majd lesz sírás, ha 420-ról netán visszajön. Sajnos akkor már töri a trendet és annyi!! Jó lenne most betölteni amíg belefér és közel van, így biztosabb lenne egy hosszú upp! Na ezt kéne látnia..... Ahogy említettem ennek ellenére nem adtam el, TBSZ kibírja, tőlem mehet! Később viszont újratervezés kell..:)) szvsz!
(UP)PENINN