bocsánatot kérek, én is közben vissza olvastam ... vki más hsz volt a fejemben, aki 500 ra várja, de veled kötöttelek össze emlékezetben.de rosszul emlékeztem.mégegyszer elnézésed kérem, összekevertelek mással, az avatar miatt.
és úgy készítettem a chartjaimat, hogy az alapján a saját rekord összegemet fektettem a papírba, amit korábban elképzelhetetlennek tartottam, hogy megteszem. Erről ennyit.
visszanéztem mit nyilatkoztam! "probálj készíteni egy chartot" illetve "fundásan többet ér a cég, és ki volt mindenki éhezve egy ilyen jó sztorira". Ezzel nem hazudtam senkinek, sőt jó tanácsot adtam! Úgyhogy kérlek...
Kedves Urak! MA200 mozgóátlag 368ft. Azt nem fogja csak úgy megugrani. Illetve van egy trendcsatorna, abban fogunk mozogni a továbbiakban. Mint egy normális részvény, ahol nincs mutyi... :) aki ma 200 fölött eladott ma, annak jár a gratuláció!
Nem adtam el, nincs mire eladnom! Csak tényeket írtam, hogy most ez van! Én is szeretném pluszban látni, de a tegnapi 12% most korrigálni látszik...Drukkolok a pluszos zárónak!
a 4 ig 400-500 között tudjátok milyen sok rést hagyott? vagy az ott-one? ugyan, átlátszó a lebeszélésetek!90 misiért ki vett ma meg ennyi részvényt? Javarészt 360 felett?
(UP)PENINN