A java még hátra van, anno hopp hopp 1174, ami nemsokara a múlté lesz, gspark közelében leszunk 1 éven belül, banga baloldali CEO ja megásta a vermet 😀
Mindenki más papírban látja a lehetőséget. Én ottókát nem venném most ennyiért. semmi új hír nincs azóta, hogy megállapodás van egy majdani szerződéskötésről. Meg most a készpénzes tőkeemelés. És mit tudtok, mit csináltak az elmúlt fél évben? De attól még lehet benne emelkedés, akár sokszorozás is, elhiszem. csak én nem teszem bele most a pénzt. Nem vagyunk egyformák. Így szép az élet.
Félre ertetek ti engem nekem semmi bajom veletek ez egy forum.tény,hogy abban igazatok volt,hogy a fidesz győzelem hozhat emelkedest,ami hozott is. De ennyi volt benne ,kifutott.
Akik számolgatták, mennyit kapott meg a múltkoriban (tekintve, hogy min 10%-t be kell tenni az icebergből láthatóvá) kb ennyi van neki még hátra, ami most látszik, hacsak nincs új megbízás azóta. Meg hát a csatlakozó kicsik is. Lehet, az icebergből már nincs is semmi... Én nem hinném, hogy megnézzük a rét. Az alját semmiképp.
Nem értem mitől várjátok az emelkedést. Amennyi új apport lett annyival több papír a parketten,tehat ha lesz is eredmény plussz ugyan olyan aranyban eloszlik. Tehát nincs meg növekedés. Osztalek sem lesz idén. Ráadásul az új tulajdonosok akik apportból lettek azok ,hamarosan potenciális eladókká válnak es ezt senki nem tudhatja,hogy nekik meddig van az alja ahol a saját értékét becserélve app papirokra meddig éri meg eladni. Ilyen és ehhez hasonló papíroknál szokott jönni kicsiknel az a kérdés mindig,hogy ki a franc adja még a papírt akár 400 ft alatt is. Az akit ezzel fizettek ki.
Szerintem ott egy butál iceberg megbízás lehet. Nem tudták múlt héten sem kiönteni. Folyamatosan újratöltődött 70-80 K vétellel az a 718-as szint. (Lehet akár 1 millió körüli darabszámú is szvsz. Illetve kitudja mennyi van még)
az opus szokott irányt mutatni.Ott meg 04. 09 óta van egy jó nagy támasz
718-on, ami felé araszolunk néhány napja. Kérdés, kiöntik-e, ill. nem
áll-e ki/lejjebb. Most felette 3-4 ft-al folyik a kereskedés, tegnap
késő du. óta. Én hajlok rá, hogy visszapattanunk. Utolsó kötésár
720
Utolsó kötés
150
Kötés ideje
9:15:42 Nyitóár
724
Napi minimum
720
Napi maximum
725
Hahó. Szerintem az állhat mögötte, hogy elfogytak az eladók. Nincs aki lenyomja az árfolyamot, mivel a karbantartók miatt nem tudna levinni, a full spekák meg nem merik a shortot megkockáztatni. Másik oldalról a cégnek teljesen jó ahogy most áll. Technikailag rendbe jön, erőt gyűjt, és jöhetnek még bejelentések (Amúgy még van 1 lógó apport a levegőben Appenninnál is, Opusnál meg ugye a Mészáros cégek beapportálása, minél alacsonyabban történik nekik annál jobb.) Tehát a növelésben nincs érdekük, de a stabilitás miatt a csökkenésben sincs. Akinek van meg nem adja. Viszont úgy néz ki, hogy a kisbüfik ingerenciaszintjét meg nem éri el ez a mostani láp, ezért új és friss tőke nem érkezik. Közgyűlés és Concorde elemzésre fel fog pezsdülni szerintem.
(UP)PENINN