szevasztok! amúgy nem mindegy mivel vannak kifizetve? gondolom nem kerti retyót vesznek. ha rv-vel fizetnek, bár a vagyonelemek száma nő, de ezzel együtt a részvények száma is aminek egyenesági következménye, hogy a részvények értéke nem növekszik, hanem jó esetben stagnál. talán ezt látjuk most. tegyük fel lezárultak ezek az apportok és 44-45 millió részvénye van appnak. a fair érték szerintem 550-650 között van de nem vagyok szákembör mint az itteni nagy megmondók. na ha tényleg nem kerti retyókat vettek akkor ki fogják adni amiből pénz lesz. vagy emelkedik erre az rv értéke, vagy nem de akkor is jó eséllyel lesz osztalék. hol a probléma? jaaa tudoooom. nem limitelgetünk nap mint nap. ezért egy fos ez a papír. hát a mol se limitelget, se az otp. tudom, tudom azok is szarok. most az otto a jó mert az lehet limitelget. hudejo. na nekünk fasza ez a nem limitelgetés, és várunk. akik a részvényeket kapták majd buríjják előbb vagy utóbb. hát jó legyen. a hónapok óta tartó kiugro forgalommal ez kb 150 napig tartana és akkor is itt 730 körül tehetnék meg. várnak hónapokat, hogy szép lassan kiadogassák a szarukat azon az áron amin bekerültek? ennyire hülyék lennének? szerintem nem. vagy meg lesz húzva és a bazi nagy hypeban borogatják ahogy tavaly nyáron a wallis vagy ki a tököm, vagy pusztán az osztalék miatt ülnek ebben a szarban. nekik jó, nekem is jó. otp belevett azért mert egy szar? nem hinném. szóval el kéne engedni ezt a "ez a részvény egy fos, évek múlva is itt lesz" szar dumát. itt lesz hát itt lesz. nem kértük, hogy gyertek ide, nem kértük, hogy olvassatok, a véleményeteket főleg nem. csinálni kell egy színvonalas topikot, ilyen valóvilág 8-as betéttekkel mer az köll a magyarnak és lehet menni.
DípPöcst olvasva valami bevillant. Nyilván csak valami suta érzés, de...Ugye az OTP alapkezelő bevásárolt Appból, kb 5%-ot. Az ERSTE alapkezelő meg eladott kb. 4.5 milliárd értékű vagyont az Appnak, így kb 6.8%-os tulajdonosává vált (rosszul emlékszem, hogy ők is részvényeket kaptak?).Aztán vett még FHB-s (Takszöv.) cuccot, szintén papírért.Gyakorlatilag bankoktól, alapkezelőktől vásároltak, akik így tulajdonossá válva véleményem szerint, nem fogják a jövőbeni (a jelen is ezt mutatja), vagyontrezorként üzemelő cégben szerzett részesedésüket dobni.Aki meg jóban van a Konzummal, az meg vásárolhat részesedést (OTP), de szerintem csak a szabályok betartásával, pl.: nem szórhatják a piacra, hanem fel kell ajánlaniuk Konzumnak eladás esetén.
Tipp! Jelöld ki a +/- részt úgy, mintha másol/beilleszt funkciót használnád. Így láthatod a pontozás állását is mobilon. (Az objektum színével van gond, de inverzben látható lesz.)
Oszt mitu lesz egy topik szinvonalas? A multkor mar elmondtad, hogy hogy nem lehet mentesiteni politikatol az ml topikokat. Most erre a szakertesre kernelek fel! Mitol szinvonalas egy topik?
(UP)PENINN