az árfolyam szép, gratula uraim! A szemetet meg idehordta a szél. Tartás van, és ha 300at áttörjük, akkor elfelejthetjük a 200as árfolyamokat a továbbiakban. Hajrá App!
Igen. Kivéve , ha.....? A cég tartozik/követel, azzal a céggel szemben, aki.....de hagyjuk is: igazad van. Infoért jöttem, nem okoskodni, igazad van, bocsi a zavarásért.....
na jó. gondold végig, ha részvényt vásárolsz, akkor Te mi felett vagy tulajdonos. van saját tulajdonod a cégben? pl. ez az iroda a tied, és viszed magaddal, ha eladod a részvényt? Ugyanez van a nagytulajokkal is. A részvények adásvétele nem befolyásolja a könyvet, beszámolót semmiben! (csak a részvénykönyvet) A tőzsde tőkebevonás. Tulképpen a semmire. ( erősen leegyszerűsítve)
Ezzel a vevőkövetelés dumával állj le. Kis kamattal nagyon- nagyon hosszú távraaz MNB garanciával tartozunk. 1100ft/ rv a vagyon tavaly, adósság levonása után 600. DE idén a tavalyi eredmény és a 2 milliárd támogatás már most 125 ft al növelte, igy reális a 730 Ft részvényenkénti nettó vagyon.
Így van.....és 7 napja a KONZUM II. Ingatlanbefektetési Alap is kiszállt. A tranzakció részleteiről nincsenek infoink.....erre szerettem volna rákérdezni, hogy mit tudtok , mit hallottatok? Vevőkövetelés illetve a forrás oldalon a kötelezettségek struktúrája ki felé terjed ki pl ;-) (pl. leírás?)
ismét nem értelek. Wallis hogy jön ide. Én erre gondoltam: " .A BDPST Zrt. stratégiai befektetőként vásárolta meg korábban a Konzum
PE Magántőkealap 20,59 százalékos részvénycsomagját az Appeninn
Holdingban, tranzakció zárására 2018. decemberében került sor."
(UP)PENINN