Rés tema: még közel vagyunk hozzá, ha szép grafikont akarnak és nem olyat, mint tavaly, akkor betöltik. Szerintem logikus lenne, és ennek fényében az se baj, ha nem rancigaljak nyitóban limitet, hanem szépen komótosan lekereskedunk mindent 1300ig. Kíváncsi vagyok, hogy a 690 valójában megforditotta e, vélhetően ma kiderül. Aztán ne is lássam 800 alatt a héten.
Nem allitottam, hogy te barmi mast is mondtal volna. Egy par nappal ezelotti hozzaszolasodra reagaltam amikor ez a tema elojott. Teljesen rendben volt amit irtal. Amugy en nagyon benne lennek a politizalasban is csak sajnos nem tudunk intelligensen vitatkozni. Ertem magamra is. Elpattan az agyam ott daralas van. Nem akarnam ilyenekkel szetkurni ezt a helyet is. A vege az lesz, hogy lesz egy appeninn tenyleg kurva jo forum, egy appeninn ez a tuti forum, meg a tobbi. Lasd opus. Hat az ember mire megszamolja mennyi van, nyugdijba ment.
Mifi en ,igen is csak ennyit mondtam,hogy a mai napon belüli eses az újraszamolás eshetősege miatt törtent szerintem. Nem fejtegettem külön se a jobboldalt se a balt. Csak annyi,hogy szerintem ezért adtak be a meszaros papírokat.
Amúgy jelenelg az apinak 800 feletti szinteken kellene lennie...az elmúlt hónapokban mindig visszakorrigált egy 80-100 közötti különbségre az opihoz képest. Azt gondolom, hogy holnapra az api jobban fog teljesíteni és csak remélni tudom, hogy a zöld oldalon leszünk mindkét papírba. 800 felett viszont már sokak fellélegezhetnek a kérdés az lesz, hogy mennyi idejük van még nélkülözni a konyhapénzt. Akinek van még pár hónapja az már itt fogja hagyni a pénzét. Hisz a nehezén, a választásokon már túl vagyunk.
Technikai elemzést nem tudok. de holnap inkább felfelé megyünk, úgy
érzem. csak hogy a rés megmaradjon, és majd 300 ft múlva töltsük be. (Az
a baj, hogy vki mindig elkezdi...)
Hagyjátok már rá ezt a politikai szenvedést, azt húzzatok már el melegebb éghajlatra innen. Beszéljetek technikai elemzésről, vagy fundáról, vagy összefüggésről a papírral de ne már ez a gány menjen amit toltok már 150 kommentje. Thanks
(UP)PENINN