Viszont én nem akarok csak úgy benne ülni, kell lenni egy STOP szintnek, nekem ez a 700Ft... aztán beállok majd visszavenni (ha ez megtörténne). Ha kitörne fel miután "STOP"oltam, akkor meg felfelé veszem vissza.
Meg egyre nehezebb ezeket csak úgy felfelé húzni most már, szóval nem csoda, hogy dobálják elfelé, ha megakad. OPUS-t is dobálják rendesen, de van vevő rá az látszik. APP gyengébb ilyen szempontból. Tény viszont, hogy ezen a szinten megakadt... nagyobb erőre számítottam megmondom őszintén.
szopóroller van és erre a rollerre a kisbüfik ültetik fel szépen egymást, incs itt semmi külső mozgatás. mindenki gyorsabb meg okosabb akar lenni olyan helyzetben, amikor nem kéne. és az elmúlt félév paráinak köszönhető bezuhanások belenevelte a fejekbe a kishitűséget és a befektetői+speka helyett a tisztán speka hozzáállást
Nah, valami készül? Most értem újra géphez. TA-n néztem rá investingen, az 5órás MACD konyulgatni fog? Akkor korrekciót jelezhet előre. Úgy tűnik a nagyok nézik a TA-t is ezek szerint???
Dejó. Aztán ha beapportálnak mindent, vagy így vagy úgy, akkor meg lesz 1600. Mondták már neked, hogy a tőzsde a jövőt árazza? Ja nem? Nem gond. Tudtad, hogy a 2008-as jelentésében az OTP 1000-et ér? Basszus most meg 11 ezren forog, micsoda dolog ez...Túlárazott. Adj el mindent. Jah amúgy 20 éve a kenyér is 10 forint volt, én nem vennék a helyedben mert túlárazott!
A 2017-es eredmények alapján a cégérték 250Ft. Nem kicsit túl van árazva. Az igazi eladók csak 800 felett fognak megjelenni. 800 Ft felett irdatlan mennyiségű részvény várja a kiolvadást. 2022-ig majd kiolvadnak egyszer. Nincs itt semmilyen árfolyam lenyomás. Akik tegnap vették azok ma adják nyerőben, nullán vagy kis bukóban, hogy ne ragadjanak be.
(UP)PENINN