lényeg a káosz,és a hazugságok tömkelege,és mindenki mindenkit átver mert ugye mi az igaz ezekböl a hirekböl,nagy része propaganda hazugság,biden részéröl és tramp részéröl és orbán részéröl és gyurcsány részéröl,hát kina meg asztán.
O mar 1.8 millio. Miert nem mar 18 millio? Szerintem is es mind Trumpra szavazott. KETSZER! mert levelben es eloben is.
Törölt felhasználó2020. 12. 02. 21:02
tehát ha lenne egy komoly virus ami szedné az áldozatokat hullanának a
legyek,és azt mondaná a média nincs semmi maguk emberek a többségében
elhinnék és mint a birkák és önként mennének a vágohidra mint a
disznok.nem vártam többet .ez van és nem más.tehát hiába fog végül össze
az emberiség akárki akármi ellen ugyis laputo van.az emberek nem tudnak
és nem akarnak változni mint ahogy sosem változtak,,a történelem a tanu
és a bizonyiték rá.
Nyerni nyert az biztos. Kb 170 millió dollárt. Mármint ezt a választási csalások kinyomozására küldték a republikánus szavazók. De 75%-a egyből Trump kampányalapjába megy amiből fizeti az előző kampány hiteleit vagy készülhet a következőre. Választási csalás kinyomozására ebből 1 fillér se megy. . https://abcnews.go.com/Politics/trump-campaign-gop-raised-170-million-election-day/story?id=74488326 . Szóval igen "nyert" csak akkor ki is "veszített"?
Elvileg de. De a választási rendszerük elég szar, így lehetett Trump is elnök, mert rá kevesebben szavaztak mint a Clinton Mamára (a pontos számit nem tudom, de talán 3 milla szavazattal volt neki kevesebb, ha jól emlékszem). Most kb Bidennek van 80.952.548 szavazata és ahogy írod 306 elektora, Trumplinak 74.083.641 szavazat és 232 elektora (elég egyértelmű, bár némi intelligenciának kellene lennie ahhoz felfogja Trumpli, hogy neki ennyi volt).
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.