Donald Trump a mai nyilatkozatában vissza fog lépni a párizsi klímamegállapodástól, értesült a Reuters. A hírügynökség látta a Fehér Ház dokumentumát, amely szerint az Egyesült Államok elnöke többek között az amerikai emberek
Az ilyen cikkek is azt jelzik, hogy az emberiség rossz irányba indult el, amikor globális problémákat akar direkt módon kezelni. Indirekt módon kell azokat kezelni. Pl. megegyezhetne MINDENKI abban, hogy a levegő, a talaj és a vizek szennyezése halálos kimenetelű sok ember számára. Pl. higannyal, DDT-vel szennyezni... aztán amikor kezdenek az emberek egy platformra kerülni ilyen alapvető dolgokban, akkor be lehetne dobni a köztudatba olyanokat is, amik sztem is eléggé bizonyításra várnak még, pl. a CO2 katasztrofális hatása. Ha elkezdték volna ezt, amit leírtam több évtizeddel ez előtt, mára kb. lenne egy széles konszenzus a dologban. Mindebből én azt a következtetést vonom le, hogy: vagy hiszti az egész, és ez is csak egy elterelés, vagy ennyire bénák a PR-hoz a klímakutatók, stb. Egyik sem bíztató, de a 2. variáció kifejezetten tragi(komi)kus...
Emlékeim szerint ez az a brigád amelyik Paks II-t is tolta. Azok Roszatom támogatottak voltak ami atomerőmű kérdésben sok mindent megmagyaráz, de hogy Trump kreténsége miért szívügyük azt nem tudom.
Költői kérdés, az ilyen civileknek is be kell majd jelenteni a külföldi pénzeket, vagy ha Magyarországon bejegyzett áttéten keresztül kapják akkor már nem?
Neked is lesz ebből a klímaegyezményből tanulságos, "butaságod története", de arról nem fogsz elmélkedni és nem is akarsz majd emlékezni rá! Remélem megérjük!
nem semmi mi? ))
egyébként van benne igazság, csakhogy az egy picike szelet és elferdítve
egyébként kva jó. trump ezzel fog bevonulni a történelembe
földgyilkos névvel
(jogosan)
Amit a másfél milliárd kínai nem "írt" alá nem érdekelte a kutyát sem, most hogy Mister Trump beleszólt, jönnek a kutyák és vicsorogva acsarkodnak, pedig még nem változott semmi a nap alatt!
:D
Egy másik vélemény egy elég neves franciától: “Don’t be mistaken on climate; there is no plan B because there is no planet B,” he said. És ő is nagyon finoman fogalmazott...
Akkor tehát:pusztuljon mindenki!-de milyen más döntést várhatott el a világ,egy ilyen rosszindulatú,demagóg,ostoba féregtől,mint trámp
nem véletlenül állította róla egy neves amerikai:
„Az egyetlen dolog, amire az ön szája jó, az az, hogy Vlagyimir Putyin faszának tokja legyen.”
Trump dobta Párizst, a ma munkásait választotta a jövõ gyerekei helyett
Ugrás a cikkhez