Jó napot! Régen beszéltünk közös dolgainkról.A kígyó nyelvű asszonynak kihúzták a méregfogát, nagy a csend. Hol vannak a kötések a napi nyerőkről? A havi milliók? A "keresspénzttebéna" kioktató beírások? Vége a dalnak mama, irány a munka világa!RIP Lazacmanci! https://youtu.be/BPVt-Ansa1I
Jó reggelt! 236 nap telt el az évből, a menzai leves tiszteletes asszony 60 napig volt eddig tiltva, ez kb. 25 %-os teljesítménynek felel meg. Javul-e az arány év végéig? +/-. Kérem, minden igaz hitű kitiltott szavazzon! Közösségünk erős, elszánt és megingathatatlan! Feladat: összetartó közösségünket újra kell struktúrálni. A covid második hulláma után megyei elnököket és egyéb tisztségviselőket kell választanunk. Erősek leszünk országosan, erősek leszünk megyei szinten, 2021-ben még erősebbek leszünk a határon túl is! Ebben hiszek, ez a küldetésem. Nem eszünk levest, csak másodikat! Előre!
Skizo jellemző. Egy tucat tartalékos klónnal már főzelékfaló-fórum is nyitható ,persze mind sikeres és földre borulnak a nagytiszteletű porond-mester lábainál XD
Zeller Éva azért tiltott ki mert leminősítettem a Richtert, a hozzászólás elég hosszú volt, egy szóval sem sértettem meg benne senkit, nem is említettem erre kitilt. Soha nem tud felhozni érvet ilyen szakmai témákkal kapcsolatban, a fórumának a neve is komolytalan: leves, elárulja h ő maga milyen komolytalan személy.
Jelentettem Zeller Évát: Ilyen negatív szellemiségű magamutogató dicsekvő vénasszony kevés van, beültet másokat és elhiteti velük h az ő stratégiájával hatalmas nyereséget lehet elérni ezzel másokat is rávesz arra h vegyenek. Tehát rossz hatással van a fórum egészére nézve!
Törölt felhasználó2020. 08. 14. 08:56
Én csak annyit tettem h jelentettem a moderátornak, ilyen szellemi szintű magamutogató dicsekvő vénasszony kevés van, beültet másokat és elhiteti velük h az ő stratégiájával hatalmas nyereséget lehet elérni ezzel másokat is rávesz arra h vegyenek.
Hát tegyél bejelentést, Angyalföldön lakik, tehát 13.kerület, aki fővárosi közületek jelentse, én az ország másik végén vagyok, megérdemelne egy eljárást, hiszen másokat beültet és rossz stratégiájú kereskedésre vesz rá.
Trollok-klónok topikja