Remegő kézzel nyitottam meg a topikot. Mennyit nyertünk ma?-tettem fel a kérdést izzadva. Nincs beírás...Pedig már éreztem a pénzt a zsebemben. A levesből kitiltottak forradalmi Tanácsának küldöm Zámbó Jimmy- Még nem veszíthetek c. számát! Este 8 órakor lássam a világító mobiltelefonokat a Kossuth téren! Bejelentett tüntetés, 140.000 fórumost várunk. Mindent elfelejtek már, elfáradtam rég, Lassan elmúlt a láng, úgy félek én. Átvirrasztott éjszakák, száz el nem mondott szó.Most már ez vagyok én, egy süllyedő hajó. R. Még nem veszíthetek! Még nem! Én élni akarok. Adj időt nekem! Ó, Ég! Szólj, hogy még várjon! Add vissza nekem! Ő kell! Még látni akarom! Még nem búcsúztam el, még nem! Úgy fáj, nagyon.
Szegedi csillag "nagyasszonya " lenne lecses XD Vallana fizetne 2 napon belül ,csak szabaduljon . Kalákában talicskáznák körbe-körbe ,aztán írhatná a blogjában a rekordokat :-))))))))))
A Bét öregasszonyára is ráférne egy komoly MNB- és NAV vizsgálat, tőzsdei kereskedés- és korábbi fekete angol oktatások utáni elmaradt adózás miatt... a fenti összeg 10%-a már nagyon gáláns összeg lenne büntetésként...
Itt Nagy Imre beszél, a levesből kitiltottak Minisztertanácsának elnöke. Ma hajnalban a leves csapatok támadást indítottak topikunk ellen, azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megdöntsék a törvényes portfólió közösségünket. Csapataink harcban állnak. A szívünk a helyén van. Ezt közlöm az fórum népével és a BÉT közvéleményével.
Mert az ügyes tőzsdés, lásd ZÉ, egyáltalán nem használ stoppot. Mert ő akarja eldönteni, mikor ad el. Sok vételéről el is döntötte, hogy csak 1-2 évvel később.:)
Trollok-klónok topikja