Mindenbe be van ragadva, kivétel volt a cig amit megrantottak. Kalkulációm alapján a tőke 80-90%a be van ragadva a többivel próbál mikro tradelni. Előbbin lehet egy olyan 30% bukó alsó hangon.
Engem is kidobott 2 hónapja a kofa,mert megírtam neki ne csak a napi plusszokat ird be szerződések számaikkal, hanem azt is melyik kispapirban vagy beragadva a 12 -ből!! Amugy is régi igazság.,aki dicsekszik annak adni kell,aki meg panaszkodik attól el kell venni.Okos ember ilyen nyiltan nem dicsekvő, hanem titkolja ha nyert.ő még a saját fényképet is rakott fel magáról valamikor,most meg saját magával beszélget mostanában.nem csodálkoznék ha az egész egy nagy kamu lenne amit írogat s családról, ház vásárlásról,, ja persze 2-3 milláért vidéken amit kicsit fel kell újítani mese az egész ennyiért egy garázst sem kap ,én vidéken élek egy rozzant ház is 6-7 milla meg a felújítás 10!! Lehet mosolyországbol írogat.
Igen és egyre többen leszünk. 😂 Év végére elérjük a 100.000 főt ilyen ütemben, valószínűleg stadionban kell majd megrendezni a Levesből kitiltottak őszi tisztújító kongresszusát. Jó buli lesz. https://youtu.be/JhkRgJmmOhA
Suyen kolléga jó úton jár. Csak még nem tudja, hogy amit most boncolgat, azt már sokan, sokszor megpróbálták, de Évát a számokkal, pláne a tényekkel nem lehet összezavarni. :D Már most is láthatja, hogy a még meglévő tábor sem a tőzsdei tudás világítótornya...
De ő elég türelmes és hamar be fogja látni, hogy értelmetlen a próbálkozása, így sztem magától is el fog vonulni, tiltva már nem lesz.
A tésasszony viszont csak a végleg tiltást ismeri. Mondjuk nem lep meg. Korábban azt se tudta hogy nem privátban bunkozza le kocsmai stílusban akit kitilt hanem az egész fórum szeme láttára. Ha jól emlékszem ez hangzott el úgy hogy aztán elmagyarázza nekik miért lettek tiltva privátban. Hát egy kettőt vissza lehet görgetni: a stílus és a magyarázat mélysége is tanári minőség
Még egy dolog: Ez a topik nem az én topikom (az enyém a kisbüfik és a rába reménykedők), hanem ez a topik azok topikja (klubja), akiket okkal vagy ok nélkül kivág és így az érinteteknek lehetőséget sem ad az esetleges válaszra, érvelésre. Aki ide ír nem csak velem beszélget, hanem egymással beszélgetnek a klubtagok, mert egyforma belépőt "váltottak".:))) Persze bárki jöhet akinek esetleg még nincs belépője, mert ez is egy szabad nyílt topik.
Ő nem gyűlölködik csak szimplán moderál.:)))))) Egyébként lehet jelezni a központi moderációnak, de x napos felfüggesztésen kívül nincs más szankció. Azért az elgodolkodtató, hogy neki hogyan lehet több mint 250 nap fefüggesztése és még mindig itt van. Mást ilyen esetben min. figyelmeztetnek aztán törölnek, de ő mindig megússza egy felfüggesztéssel bármit csinál.
Erről a "bónusz adalék"-ról tudnál kicsit bővebben nyilatkozni ha nem itt, akkor az emailm-re.(nicknevem-kukac-gmail.com) Kíváncsi vagyok, hogy valójában mi is van a sztártréderség mögött, mert (sejtéseim már vannak) mivel már hazudozást emleget. Szeretnék tisztán látni.
Suyen kerdesere adott valasz mindent elmond göze sincs a TA-rol vagy fundarol mint az ocskas megvesz barmit ha "olcso" - kesöbb majd elsüti a Tangon ha malaca lesz :P
Trollok-klónok topikja