Kezdtem begőzölni hogy nem vagyok ott a zellerke által kitiltottak között, de aztán megnyugodtam. :) viszont a keményen személyeskedő moderációit egységesen jelezni kellene, kicsit elmérte magát szvsz...
Szar látni amúgy egy jó trader leépülését erkölcsileg és szellemileg is. Nyilván a növekvő stressz az oka, nem hibaztaztom. Az ő korában ez is csoda amit csinál. Szerinte provokator vagyok, szerintem meg nem. Korábban lehetett kritikai észrevételt tenni, amikor még Bull volt nem zavarta, már nem így van.
Üdv a klubban! Miután elolvastam a bejegyzésed már tudtam, hogy repülni fogsz hiába írtad, hoy nem kötekedni szeretnél. Zéro tolerancia van és nem szabad kérdezni csak "alá" kérdezni. Főleg most, hogy a héten összejött egy kis apró.:)))
Írtam oda egy teljesen objektívet. Értem én hogy talált süllyedt de ekkora erkölcsi tanárnőt is ritkán látni aki erre tilt egyből. Én vagyok a hibás vagy a tények? Fogynak a gombok, stresszes a tilitoli, de ne én legyek már ezért a rossz.
😂😂😂 Az a baj, hogy egy csomó segítő kezet elüldöz, pedig vannak itt tapasztalt tréderek, akiktől tanulhatna. Bukók optimális leépítése nyereség terhére pl., adóoptimalizálás stb. Abban sem fogta senki a kezét, hogy pénzügyileg hogyan legyen tudatos. Munkaviszony mellett építette volna fel fokozatosan a tőzsdézést, már százmilliókon ülhetnek nyuggerként, nem itt görcsölne hogyan éljen meg.
A nullás napi jelentés ma elmaradt. Lassan nincs likvid tőke, csak a beragadások... Ez látszik az elmúlt napok pár ezer forintos realizálásaiból (direkt nem nyerőt írok, mert közben a nem realizált mínusz szépen gyarapszik...) Egyszer majd csak megszűnik a topikja és feledésbe merül a zöldségesbolt..
Szegénykémnek tőlem kellett megtudnia, hogy a moderációs indoklásait mindenki látja. Fel is hívtam rá a figyelmet, hogy a kígyó nyelvezetű levest a moderátornak le kellene haboznia, mert zavaros.
Trollok-klónok topikja