Az egészségügyi rendszernek hála ezek a vírusos és más betegségek ide jönnek be legkevésbé, még a könyékhez képest is. Elég jó a járványügyünk, főleg a tisztiorvosi hivatalnak volt nagyon magas szinten ez a része. Nagyon jól kiépült a rendszer megye szinten is. Túlbuzgók meg mindig vannak. :))
sanszos, hogy egészséges immunerős szervezetet nem győz le ez a kór, nyílván a gyenge betegeket igen sok hasonló viruson túl van a világ, szerintem ezen is túl lesz és biztos, hogy jön majd következő is Marhaságból meg sosem elég :) az egri vizipólosok után kifertőtlenítették az egész medencét és a fürdőt nehogy gond legyen , de már uton a csapat pestre mert bajnoki fordulót játszanak este a honvéddal :o)))) mondjuk a klóros vizet minek leengedni azt nem értem , a tájékoztatón az idős asszony pont arról beszélt , hogy a klór megöli ezt a vírust szóval nincs is miről beszélni tovább az egészségügy egy kalap szar nálunk , de a minap a fradi tv azal foglalkozott, hogy a pálya gyepét hogy napoztatják bazi nagy reflektorokkal hogy szépen zöldüljön most is :o)))))))) agyad eldobod!!!! egyébként neten visszanézhető a műsor
Ma jött haza a városba egy busznyi túrista Olaszországból, városnéző körúton voltak mindenfelé, a kutya nem foglalkozott velük, simán szélnek lettek eresztve itthon. Nem is értem, hogy miért pont az a 11 diák lett karanténba zárva, mikor több ezer ember utazgat ide-oda. Mintha csak példát akarnának statuálni velük, hogy mi aztán mennyire fel vagyunk készülve és tudjuk a dolgunkat, aztán a fenét... A következő 1-2 hét sorsdöntő lesz itthon..
Dax 12378? Kizárt, hogy ezt ma leadják 400 alá, és goldot sem gondolnám, max. 1650 környéke, ha nagyon longos szemmel akarom nézni, de meg nem játszanám. Persze legyen igazad, ha neked úgy lenne jó!
Tegnap írt dax érték meg lett ma. 800-850 felé. Beesés meg volt /gondolom sok sok stop szakadt. :) / pattanás is. Longot hoztam majd nem lentről. Most pozi nélkül vagyok.
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link