Mennydörgés kíséri a jégesőt, hózivatart hozó hidegfrontot.Megérkezett a hidegfront, nyugaton, északnyugaton zivatarok törtek ki. A rendszerbe szerveződött csapadékzóna kelet, délkelet felé halad tovább - írja az Időkép. A front villámlással, mennydörgéssel tört be az országba, Sopronban hózivatar is volt. A zivataros gócokat viharos széllökések kísérhetik, jégeső, és akár újabb hózivatarok is előfordulhatnak.Az Országos Meteorológiai Szolgálat több riasztást is kiadott, a nyugati megyékben az erős széllökések mellett a villámlás és a jégeső is veszélyforrást jelenthet. Az ország nagy részén eső, zápor lesz a jellemző csapadékforma, de a Dél-Dunántúlon, a Dunántúli-középhegységben és a Mecsekben az intenzitás hatására a záport hózápor, hódarazápor, esetleg hózivatar válthatja fel és néhány centi vastag olvadozó hóréteg (tapadó hó) kialakulhat.
Csajok fogyókuráznak én csak elszenvedem :o)) de érdekes volt az a kamu palacsinta tényleg , telített rendesen mondjuk a grillezett zöldségeket is inkább tavasszal szoktuk nyomni :o)) re: nyári zápor :)
Jesszusom, komolyan veszik ezek szerint otthon a fogyókúrádat. 😱 Olyan égdörgés van, azt hittem az előbb rámszakad a ház, úgy megijedtem. Végülis mikor legyen nyári zápor, ha nem januárban...
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link