Azt hittem, milyen kis aranyos fa, aztán cserepestől már magasabb, mint én. A díszeket kell szelektálnom majd, hogy mi kerülhet fel, nagyon pakolós macska, szekrénytől hordja le a szájában a cuccokat, kitereltem az udvarra most is, aztán egy idő után kaparja az ajtót, vagy a konyhaablakban tépi a szunyoghálót.. Közben meg egérfogóval fogom az egereket a hátsó garázsban, tegnap 3 volt az egérfogóban, ma is 1.
11 ezerért kaptam gyökeres normand fenyőt , plussz 7 ezer egy nagy cserép. Be is ültettem, macskabiztos. 😹 Gondolom én…, de mit gondol majd a macska? 🙀
ekb emelni fog, kérdés hogy mennyivel? eddig igen lightos volt mindegyik, nem véletlenül inkább a kötvényvásárlások lesznek érdekesek , mennyit, mindenesetre a piacok bőven sávban mozognak még , nem szakadnak 2-3%kal
Üdv, gondolkodom a volkswagen (VOW3) részvény vásárlásán, ugyanis januárban extra osztalékot (19 EUR) fizet. Hétfőn van az ex-dividend day. Perpillanat eza papír 137 EUR, így ez elég jó hozamnak számít. Valaki sántikál ilyesmiben rajtam kívűl? Ha van hozzáértő köztünk szívesen venném a véleményét. Thx.
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link