Erre én is gondoltam, hogy van-e esélye túlélni, egyszer vettem anyáméknak, az úgy túlélte, hogy most is ott áll az udvaron és kétszer olyan magas, mint a ház…., azzal az lesz a gond, hogy vágjuk ki. Holnap futok egy kört.
nem hülyeség csak a tapasztalat az, hogy ezek a fák rendszerint nem maradnak meg , még a kiültetés után is kb a fele nem marad meg , ha meg nem is ülteted ki hanem marad a földlabdába a cserépbe, nem sok esélyt adok neki, hogy az jövőre is megmarad .................. itt volt ilyen f egyébként olyan 50-60 cm es lehetett és 14 000ft ot kértek érte a piacon hadházy ákos jutott eszembe ( lónak a faszát ) :))
Én most gyökeres normand fenyőben gondolkozom, 1 méter körüliben, egy jó nagy cserépbe beletenni (ezt talán nem dönti fel a macska), aztán jövőre is jó lesz karácsonyfának. 🙀 Hülyeség? Holnap kimegyek a faiskolába, megnézem azok mennyiért mennek.
ezt kimondottan az auchan árulja egységáras méret alapján , ez a 4990ft os a legolcsóbb asszem 100-120 cm es méretben piacon is voltak csodálatos fák , de a normandot 10 000ft ért árulták méterét ennyi pénzt nem adok fáért amit két hét múlva kibaszok , inkább magunkra költöm azt a pénzt :)
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link