Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 09. 16. 08:31

Torgyán doktor megérkezett  

Buxer bátyám!

Na majd ad nektek Torgyán doktor!

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 09. 17. 12:48
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
Én nem tudom Buxer! Rég nem hallottam már róla!
Törölt felhasználó 2006. 09. 17. 12:33
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
A Szabadi Bélával mi lehet vajon?
Törölt felhasználó 2006. 09. 17. 12:21
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
Buxi!

Nézd csak mit találtam:

Különösen nagy kárt okozó, bűnszövetségben elkövetett csalás bűntette miatt tett feljelentést Torgyán József ismeretlen tettesek ellen a Fővárosi Főügyészségen. Ezt maga a volt földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján.

Az MTI-nek is eljuttatott feljelentésben Torgyán József hivatkozik a csalás törvényi feltételeire. Mint írja, a választási kampányban tett ígéretek a választópolgárok tudatos megtévesztésének minősülnek, márpedig "más tévedésbe ejtése a hatályos büntetőjog csalási tényállásának egyik eleme".

A csalás másik tényállási elemével, a jogtalan haszonszerzéssel kapcsolatban azt írta: az mindenképp megállapítható, mert "a kormányzati pozícióba kerülés számos olyan előnyt biztosít, melyek messze meghaladják azt a mércét, mely e célzat megállapíthatóságához szükséges". Torgyán József szerint sértetti oldalon bekövetkezett kárnál vizsgálandó, hogy a hatalomra kerülők az ígért jóléti intézkedések helyett róttak-e olyan terheket a lakosságra, melyek a nép vonatkozásában kárként, a csalók tekintetében pedig haszonként jelentkeznek, vagy terveznek-e ilyet tenni. Torgyán pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette: az általa ismeretlennek nevezett elkövetők a kormány soraiban keresendők és a feljelentésében is szerepelnek nevek.

Az MTI-nek eljuttatott feljelentésben Kóka János, Veres János, Hiller István és Gyurcsány Ferenc neve is szerepel.
Kitért arra is, hogy ez a bűncselekmény 5-től 10 évig tartó szabadságvesztéssel büntethető. Torgyán József beszélt arról is, hogy szívesen venné, ha mások is csatlakoznának a feljelentéséhez.
Törölt felhasználó 2006. 09. 17. 09:43
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
Jó reggelt Buxi! :-))
Én mondtam, hogy az mdf felejtős.
Egyébként meg, hogy jobboldali lenne az mdf, mmmmmmmmmmmuhahahahahaha ezen nevetnem kell, már ne is haragudj.
Örülök, hogy már korán reggel megnevettttteccc.
:-)))))))))
Törölt felhasználó 2006. 09. 17. 09:34
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Csúnya egy ügy ez bátyuska! Szerintem nem Ő a gyilkos, valaki beakarja mártani. / re somogyi mészárlás.
Törölt felhasználó 2006. 09. 16. 19:49
na ha mostantol demszky csak 5 percre is meghibásodik ,akkor viszaküldöm az szdszbe!!!
Törölt felhasználó 2006. 09. 16. 12:46
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Mit mondjak, bátyuska erre? Lefosom a bokám az mdf miatt most! :-)
Törölt felhasználó 2006. 09. 16. 12:26
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Buxer!

Nem is vártam más magyarázatot tőled. Az előzményeket megismerve. Nos, hogy mennyire sikeres, ezen egyszerűen mosolyognom kell. Ibolyátok nem fog bejutni a parlamentbe a következő választásokon. Annyira sikeresen szétverte az mdf-et, annak szavazói bázisát. A legkitartóbb emberei is elhúztak mellőle. És meglátod, már Herényi úr sem húzza tovább vele sokáig. Én szóltam Buxi.
Törölt felhasználó 2006. 09. 16. 12:08
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Dávid Ibolya egy sikeres parlamenti párt vezetoje, batyuska! A doki tényleg hibazott a stikli viktor támogatásával. A foci meg a magányügye.
Törölt felhasználó 2006. 09. 16. 12:07
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Na nézzük mit csinál Torgyán papa

link

Aszongya, hogy szép asszonyt kemény szerszámmal, ügyvédet perrel megijeszteni nem lehet...

Mmmmmmmmuhahahahaha
Törölt felhasználó 2006. 09. 16. 10:55
engedtesék meg nekem hogy közbe szoljak.........
a koronát én raktak orbán fejére és csak én is vehetem le onann.............
de hogy ha már e kérdés szoba került a kormány kérem hazudik.............és eme állapotot ismerve itt jegyezném meg hogy nekem ebben igenis nem .....kis szerpem van.
nos én kész vagyok bármikor visszahozatni magamat a politikába............én kérem miota az eszemet tudom mindig is politizáltam......nézze meg kérem hogy nélkülem hova került az ftc............
és ez igy megy még vagy 8 orán keresztül..........aztán távozik torgyán doktorur!
Törölt felhasználó 2006. 09. 16. 09:24
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Buxer bácsi!

Remélem, hogy Torgyán doki fellépése a színre nem a ballib szánalmas próbálkozása megint, mert tudod, Ibolykával is kudarcot vallottatok. Dokival kapcsolatban is hallani egy-két ilyen infot. Amit én nehezen tudok elképzelni, de hát megfelelő mélységgel fogom szemlélni a dolgokat. Mert doki is igazhitű, igaz nem otp részvénytulajdonosi szempontból, hanem zöld a vére neki is.
:-))))
Törölt felhasználó 2006. 09. 16. 08:51
az a gond ezzel, hogy a nemzetbiztonsági hivatal, az elhárító tisztjeivel és egyéb eszköszeivel, nemzetbiztonsági érdekekre hivatkozva elsimítja az ügyet....
Törölt felhasználó 2006. 09. 16. 08:42
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Nagy rajongója vagyok, bátyuska! Tetszett a nap tv-ben a nemzeti radikalizmusa!

Topik gazda

gentlemanus
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek