Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
GERI-inv
GERI-inv 2025. 01. 28. 06:41
Toka
Toka 2025. 01. 28. 06:38
Ricsi elemzés tegnap éjjel a Farkas Urtol, ezüstben megtalálható, azért is batorkodom felrakni mert amugy sem olvas minket, ...elég gyorsan váltlozott a szélirány, már szerinte "fos"a Ricsi...mondjuk szerintem nem fos.....azt írja, hogy jelzi a TA ami még nem nyilvanos...kérem szépen olvasni kell sokat és akkor láthato hogy egy termék mediver listára kerülése miatt, bevetel kiesés lehet....ezt árazta be, ezt Farkas is tudja, de további titokzatos dolgot vizionál.Akkor olvassátok elemzését:Ime
valoszinuNem értettél meg teljesen! A ta jelezhet valamit, ami nem nyilvános még! 
Nem kell bennfentes eladás hozzá, elég ha valamelyik beszállító, vagy partner érintett, vagy tud róla és szórja, mert megrendült a bizalom, vagy éppen lassú a növekedés, stb! Ezeket az eladásokat jelzi az árfolyam és a ta, mielőtt nyilvános nem lesz! Csak példa, felvetés...
Amúgy egy fos papír a ricsi, nemrég tettem fel egy chartot, ahol szerepel ő is! Meg is keresem a szerveren. Nem egész két éves időszak és az appot mértem vele igazából! Nyilván egy másik időponttól indítanám a mérést, más eredmény jönne ki!
"Mérleg":
GERI-inv
GERI-inv 2025. 01. 28. 06:37
Lassan újra kamatot kell döntenie a Fednek, közben egyre érdekesebb ez az AI verseny :)
Ez hasonló lesz, mint a dotcomlufi… még anno Rezső bácsi mesélt róla. Mondta hajlamos a piac képezni buborékokat, hype, fomo mai szavakkal… akkor is hasonló állt fent, mint most jelenleg… csak akkor az internetes részvényekben bíztak.
Na mindegy egy néha elég benyújtani egy kanócot, most Kínának sikerülhet… bár Trump max szankciós listára teszi XD Amúgy komolyra véve a szót, kis kínaiak egész jó dolgot reszelgettek ki. Usákok persze pánikba estek…
Teslán is sokan vakargatják a fejük, hogy olaj meg villany autó na most mi van… már írtam itt régebben nem is értem mire húzzák a Teslát, mert olajos tervei nem arra mutatnak…most elkezdenek ezen agyalgatni az elemzők, jönnek a cikkek… bravó
FED is összeül kamatot vitetni… na mi sül ki ebből :) mert tudjuk nem lesz itt csökkentés. Persze USA mindig meglepődik, mint hülyegyerek… “nem csökkentett kamatot a FED!!!, Én akkor eladok mindent!” 
Ezért, csak kosher jó minőségű cégeket szabad venni! Himi, humi gagyi papírok be lesznek verve, a nagyon kormányközeli cégeket is kezdeném kerülni. 
Nacky 2025. 01. 28. 06:31
Országos előrejelzés: kedd estig                                                                                                                  Vastagabb felhőzónák vonulnak északkelet, észak felé, de ezek mellett is lehet számítani napközben hosszabb-rövidebb napos időszakokra. Fokozatosan növekszik a záporok számossága, amelyekre a nap folyamán az ország több pontján is lehet számítani. A délies szél reggeltől főként a Dunántúlon és a keleti határ közelében ismét megerősödik, előbbi tájakon előfordulhatnak viharos széllökések is. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 14 és 20 fok között várható, de az Északi-középhegység tágabb térségében ennél több fokkal hűvösebb is lehet. Késő estére többnyire 3 és 13 fok közé hűl le a levegő.
Nacky 2025. 01. 28. 06:29
boldog névnapot a Károlyoknak és a Karoláknak !                                                                                               Károly névnap Január 28-án és November 4-én van a hagyományos naptárakban .A Károly név eredetét két név egybeesésével magyarázhatjuk. Az egyik a régi magyar Karuly személynév, amely a török eredetű karul, karuly ’karvaly, turul’ jelentésű szóból származik. Az ősi magyar névadásban sokszor vált személynévvé egy-egy madár neve, tudjuk, hogy a totemállatok többsége ragadozó madár volt. Ennek a szokásnak az emlékét őrzi az Ákos ’fehér sólyom’, a Bese ’ragadozó madár’ és a Csongor ’vadászmadár’ keresztnevünk. A másik magyarázat szerint a Károly a latin Carolus névből származik. Már a középkorban azonosították a hasonló hangzású, germán eredetű német Karl névvel, amelynek jelentése ’szabad, derék (fiatal férfi, legény)’. A név női párja: Karola.                                                         A Karola a Károly férfinév latin alakjának, a Carolusnak a női párja. Az 1990-es években a Karola igen ritka név volt, a 2000-es években nem szerepel a 100 leggyakoribb női név között.
GERI-inv
GERI-inv 2025. 01. 28. 06:17
Jó reggelt!
USA futures:
S&P 0%
Dow -0,15%
NASDAQ +0,2%
Ázsia
Nikkei 225 -1,21%
Hsi +0,14%
GERI-inv
GERI-inv 2025. 01. 27. 23:46
Előzmény: #11046  Zsugabubi
Ha részvényt veszel és zűrös
A, tartod
B, kivágod
?
Ha sérti az érdekeidet és azért nem olvasol minket , akkor sajnálom.
Látom jelen helyzetben, nem a Farkasfuval táplált ellenszenvünk hozott ide igazából, hanem a személyes érdeked.
Elemzés olyan dolog, hogy változik a környezet, új információk jönnek be… amik nem megnyugtatóak számításba veszed.
GERI-inv
GERI-inv 2025. 01. 27. 23:42

GERI-inv
GERI-inv 2025. 01. 27. 23:24
Előzmény: #11047  Toka
Néha én is veszek egy kis tésztát egy 20asért :) egy ajánlatot kikapok:)
Nekem az olyan kis kedves cég.
Magyar családi vállalkozás tele ötlettel kis aranyos történet! Bejutottak a Bétre… hátha egyszer az lesz a következő Alteo az is filléres volt anno kutya nem ment a közelébe sem! 
Emlékszem anno mikor vettem nagyon régen kb volt olyan én voltam a vevő egyedül xD Amikor először megindult azt hittem kitört a vulkán…
GERI-inv
GERI-inv 2025. 01. 27. 23:20
Előzmény: #11044  GERI-inv
Alteo nagyon kevés van :) sok  kiment nem bírtam magammal… mondom csak pénzből élünk.
Amúgy szeretem azt a céget! Azért is legalább egy kis részt megtartottam belőle.
Ha egyszer valami fél hülye beveri rommá veszem magam!
GERI-inv
GERI-inv 2025. 01. 27. 23:16
Amikor kijött a cikk lekerült róla… bűnöző papírokat nem veszek, meg manipulálták sem…
Ezért basztam ki anno a 4ig-t… azért nem játszok a deltában sem… Dr Fodor féle kamu részvényekben
GERI-inv
GERI-inv 2025. 01. 27. 23:12
USD/JPY short január elején nyitottam… BOJ döntésre várva… de az csak játékos…
Meg amikor eladtam a Mol-t nyílt egy olaj short…azis pici… nekem az a “tipmixem”XD 
Néha elcsábulok egy egy résre meg ilyesmi..
Az hír és kilátás és ta minden alapra helyezve.
Gázikával is játszadoztam, azok atom nyerősek voltak. Kakaóztam is XD 
Egyszer az ezüst megszivatott…. Nem fogta meg a támasz, azt ott nagyon tutira vettem…
Ezek a kis izgalmaim:)) Ezek tudnak ám le föl szaladgálni…
Több a nyerőm, mint amit vesztettem… vesztes pozin sem sokat vesztek, mert kilövöm gyorsan, ha rossz… ha jó akkor menjen ameddig látom jó felé megy… és nem látok anomáliát. Szépen trendbelő mozgást végez… van olyan 1,5 hónapig nem nyitok semmit. Nem szabad pozi mániában szenvedni… sokaknak bajuk…
Toka
Toka 2025. 01. 27. 23:07
A civitával viccelodunk, ha nem jött volna le...bár én felszoktam huzni s orulok hogy a Top 1-ben van.Jöjjön maskor is, várjuk szeretettel.Nem vagyok főnök🙂
Zsugabubi
Zsugabubi 2025. 01. 27. 22:58
Én esküszöm nem vitázni jöttem ide. De az App nem rég még vételi ajánláson volt a club szerint. Illetve a Főnök amikor a civitára kikiáltja, hogy a nap nyertes papírja 2 db 43ezres kötéssel (vagy még annyival sem) ja és forintban, nem darabra, Ő milyen forgalmat vesz alapul? Az a baj, hogy nagyon kezditek túl tolni, pedig nem indult ez olyan rosszul.. De Ti tudjátok... Legjobbakat kivánom és ezzel be is fejeztem :)
Toka
Toka 2025. 01. 27. 22:53
Előzmény: #11043  Labanc
Na..nyomdám az van vmennyi db, wallis nincs, wabi kevés.Alszok mindjart, megy még pár meccsem de a mai nap nem jol áll a tippmixem.Ne járj házhoz a pofonert oda hozzájuk, ide barmikor bármit felrakhatsz.A verfarkast meg innen eltavolitom, itt ne olálkodjon.
GERI-inv
GERI-inv 2025. 01. 27. 22:52
Előzmény: #11043  Labanc

Otp atom sok
CIG atom sok
Panny kevés 
Richter big short
Telekom small short
Gloster kevés
Vertikál kevés 
Akko közepes
Német: Allianz Se állandó eurós óriás pakkom
Labanc
Labanc 2025. 01. 27. 22:46
Előzmény: #11038  Toka

Nem régóta nekem is lett újra akko-m, jelenleg abba van a 3. legnagyobb pozim. Szerintem a háromszögből felfele fog kitörni, napok kérdése...
Nyomdából van még viszonylag sok, osztalékig tartom. Van még kevés panny-m, wallisom és richterem, wabikát múlt héten eladtam. Ciggel dugig vagyok, abból áll a portfoliom 42%-a jelenleg (a felrántása csak növelte ezt az arányt), májusig azt is tartom mint az aranytojást tojó tyúkot :)
Toka
Toka 2025. 01. 27. 22:44
Előzmény: #11041  GERI-inv
Igen cig az mindenkinek, panny azt nem tudom..nekem van...tészta szerintem csak nekem...nekem van ám még emlekreszvényem is pár...glostereem az nekem meg Gerinek..de nekem kevés, Gerinek passz...Labancnsk is lehet hogy van..passz..stb
GERI-inv
GERI-inv 2025. 01. 27. 22:38
Előzmény: #11038  Toka
Van egy nagy közös halmaz a CIG!

Topik gazda

Toka
Toka
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek