Vajon magyarul, angolul vagy kinaiul tartja????? Varga Mihály pénzügyminiszter 10:35-kor kezdi előadását a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen, Nyíregyházán. Varga Mihály előadását minden évben kiemelt figyelem övezi. Idén talán a korábbiaknál is nagyobb lehet az érdeklődés, hiszen nem túlzás azt állítani, hogy a költségvetés helyzete a szakmai közönség mellett a szélesebb közvélemény számára is érdekesé vált.
A szövetségi statisztikai hivatal pénteken közzétett adatai szerint Németország ipari termelése júliusban 2,4 százalékkal csökkent az előző hónaphoz képest. Ez a visszaesés jóval meghaladja a szakértők várakozásait.
Elég gatya eddig, most mit makoghatnak a munkanélküli adatokra… s&p500 sem mutat jól, se hetes, sem naposon. Hazai: -Mol celára 2600; lesz az még 1900 Ft is… -Matolcsy megint kifakadt, Fidesz már várja márciust. Nem szeretik a megmondó embereket. Következő hetek izgalmasak lesznek szerintem:))
Egyszer én is láttam furcsaságot, jöttem az 1ik pincétől az enyémig este sötétben, egyszer csak pont felettem kb 20 méterre egy fényesség jelent meg, morajlott aztán volt egy durranás és eltünt, kb 30 másodpercig morajlott egyre erosebben.Még jó hogy nem vittek el😇.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky