USA kedvező infla adata nagyon jó kedvet csinált amerikaiaknak… most az aranyat és ezüstöt is veszik… nem értem őket XD pont most nem lenne fontos az arany, mert kevésbé inflálódik a pénz… XD
Jó ötlet, mert lassan semmi sem garancia a nyereségre. Elgondolkodtató viszont, hogy osztalékos papírok közül a nyomda halódik az alteoval az élen. Alteo s átlagom 4090....viszont egy jó dolog van benne, hogy többet nem tudok venni!
Az a 14.28 as vevo 373-74 en voltam, utanna a vertikalt huztam még vissza..azt eljottem.jo lenne vmi hir nemcsak a fogaskerekgyartoktol...https://bet.hu/site/newkib/hu/2024.12./Rendkivuli_tajekoztatas_129175522
Nem tudom, ez a nap is furcsa...nagyon sok fugg a politikai helyzettol nalunk...ezek a kulonadok is megfojtják szinte a piacot...soha nem tudod mikor kap egy papir egy ujabbat vagy torolnek el éjjel 1et...osztis papirokba mentem 90szazalékban.
Na elkeszult majdnem a bolognai, ugy keszitem ahogy kislanyomtol tanultam, teljesen termeszetes...egy olasz katonaszakacstol is vettem otletet anno...meghamizom utanna leoblitem a presszoban.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky