Bese Gergő korábban minden publicisztikai fegyvert bevetett, hogy a lehető legmesszebb taszítsa az egyház „kebelétől” az azóta laicizált, majd melegségét is nyíltan vállaló Hodász Andrást. Arra is volt gondja, hogy mint haragvó egyházi ember megintse a hivatalos katolikus orgánumként ismert Magyar Kurírt, amiért a lap méltóságteljesnek merte nevezni az egyházi iskolai tanárok emlékezetes demonstrációját. Később persze arra is használta reverendás énjét, hogy ítéletet mondjon „a politikai közössége Júdásává lett” Magyar Péterről, aki „kiesett a jólétből, majd elfogadta a harminc ezüstpénzt”. A csuklóján több furcsa, „szakrálisnak” látszó karkötőt viselő – és ezeket az állítólagos melegparti-felvételeken is megvillantó – Bese Gergő továbbá azért is bírálta a Tisza-vezetőt, mert utóbbi egyes fellépésein helytelenül mutatta fel a rózsafűzért.
Igen jol be is vágták oket, jobban mint gondoltam, bár a vége még odébb van.Blue down lesz, ez a mai csak kis fuvallat volt.....csakis az Akko, Master és Civita a vétel, App tartás... egyszeruen nem ertik meg az emberek hogy ha vmi felment pl duplázott az nem megy tovabb jo hír vagy vmi brutal funda nélkul.. a blueknál meg ott az oktoberi sandp hitelminosito...ez veszély azért mert ha az levágja a minositést akkor massziv lejtmenet lesz mivel kitarazhatnak alapok....de ez odebb van s addig az eu-val ki kell eggyezni...
Annyira azért nem szépek az USA adatok egybegyúrva. Őszi jobb lesz, mert náluk az utolsó negyedév mindig a pénzszórás. Munkanélküli adatok is jók lesznek novemberre, decemberre - kell a sok Télapó a plázákba, meg a sok snack kóstoltató… Én most TS certit vettem otp, molra… :)
Kérlek ezt fordítsd le mi az, hogy megvan a 4m.A 4ig lassan be fogja adni a vételit, mit gondoltok róla?? Erről a UBM ről mit érdemes tudni,van valakinek infója erről.???
Megkapták a Baa2 minősítést a magyar kormány által kibocsátott, jenben denominált, elsőbbségi, nem biztosított, úgynevezett szamuráj kotvény a Moody’s Ratingstől. A kötvények futamideje 3 és 10 év, részben hagyományos, részben zöldkötvényekről van szó. Mint ismert, négy részletben összesen 75,3 milliárd jen szamuráj-kötvényt bocsátott ki Magyarország. Az átszámítva 98 milliárd forintos tranzakció iránt a jelenlegi bizonytalan nemzetközi környezetben is erős volt az érdeklődés.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky