...br...már 2 vendégem volt...most remélem békénhagynak mert igy nem halad majd a meló...felszárad a fü s azonnal belevetem magam a munkába, délután szarvaspörköltre van meghívásom...kozben a gép s a magam tankolásakor figyelek majd..
istenéltese a Jankákat és a Zsanetteket A Janka eredetileg férfinév volt, mégpedig a János rövidült alakja, −ka kicsinyítő képzővel ellátva. Ugyanolyan becézett forma volt, mint a ma is használatos Jankó. Férfi becézőként korai az előfordulása (1092, 1408), 1476−ban Kis-Jankó alakban is lejegyezték egyik oklevelünkben. A Doboka vármegyei Jankafy család egy Janka nevű őséről (1306−48) vette a nevét. A 19. századra mint férfi becéző, elavulttá vált, ezáltal a magyar romantika névújítóinak lehetősége nyílt arra, hogy női névként felelevenítsék, és a latin eredetű Johanna ill. a francia eredetű Zsanett magyar megfelelőjeként használják. Egyes nyelvkutatók szerint a 8-9. században a levédiai magyarok Jánka formában már használták a nevet, melynek a jelentése lányka volt, régies alakban. A Zsanett névnap május 30-ám van a hagyományos naptára . A Zsanett név a Johanna francia kicsinyítőképzős megfelelőjének magyar helyesírású változata. A Zsanett a 90-es években gyakori név volt, a 2000-es években a 36-82. helyen szerepelt.
istenéltese a Magdolnákat Magdolna névnap Május 29-én és Július 22-én van a hagyományos naptárakban.A Magdolna név, a héber eredetű Magdaléna név magyar alakváltozata. A Magdaléna név jelentése Magdala városából származó nő. A Magdolna név fjúliusi névnapja Maria Magdalénához kapcsolódik, akit a katolikus, az ortodox és az anglikán egyház is szentként tisztel ésJúlius 22-én van az ünnepnapja.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky