Corvinus,alapítványok stb.Na az csak igazán a megatétel.Azért a magas oszti,mert a sok millió db mol rv után járó love az egyik lába a finanszírozásuknak.Elsődlegesen pedig kifizetőhelyként működtetik.Gyakorlatilag kiherélték.Osztirés töltést követően Dobó Kata.
Persze örülök, hogy több làbon àllnak. De nem tudom megbocsàtani, hogy odaadtàk a sajàt részvényeket az alapítvânynak. Akkor azt mondtàk, ebből megy majd a szponzoràció. De az Újpestet valahogy mégis MOL Nyrt. pénzeli. Az alapítvânyban meg hazavisz havi 2 misit Miklósa művésznő meg Demeter múzeumigazgató úr.
Talán annyi az üzenet,hogy a fenntarthatóság,perspektíva bővítés háttere biztosítva van a fosszílis energia felhasználás szűkülését követően is.Több ilyen főtevékenységet végző világcég már kaserolja magát ily módon.Van mol om 12k TL 71.Ha Otp be megjönne egy sokak által várt korrekció,úgy szerintem Mol nak, Ricsinek indulnia kellene lassacskán.
Ja a Toka klubba mindig rakok fel vmi dalt, de ma megmondom oszinten a Hatikvát akartam, nekem a magyar himnusz utan ez a legszebb.Aztan nem tudom, kozben jott egy repteres hir s kenytelen voltam berakni Kordát...de most aki szeretné meghallgatgatja a Hatikva-t.Mindjart berakok egy jol eloadottat.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA