Értékrendek!Toka topikot olvassuk,majd a józan paraszti ésszel megfogalmazott,tisztességgel,őszinte jóindulattal javasolt rv-t megvásároljak/minta hentesnél/ a dilettánsok! Természetesen a legnagyobb probléma abból adódik,hogy az ostoba nem tudja,hogy hol és hogyan kell vásárolni. Majd a tehetséges bunkó,célárat sem határoz meg a saját befektetésére! Fogalma nincs a limitãras Eladásról vagy vételről. Pedig kevés topik ami oktató lehet az egyik az pontosan ez.!!!!!!!!!Tokától nagyon sokat lehet tanulni! Ha valaki ezt nem ismeri fel az fizetni fog! Mindezt a legnagyobb jóindulattal és most már 24 éves Tapasztalattal jegyzetelem le. Engem megdöbbentett hogy elkezdtetek beállni Tokát gyötörni! Amennyiben figyeltetek Tóka felfelé adott el szakaszosan ugyanígy Gerit is kérdeztem hogy nagyjából 20 körül miért adta el! Ezt a mocskolódást fejezzétek be itt senkinek nincs olyan megrengető tőkéje hogy befolyásolni tudja az Akko piacát! Lefocizott piacot működtetnek ugyanúgy mint a deltában! Amikor ezek tényleg megindulnak akkor legyen tőkéd!Tokától én nagyjából elnézést kérnék, Mert a sok pocskondiázó az mindig keresett ezen a tippjén! Mindenki önvizsgálata Erejével, Tiszteljük meg kicsit jobban egymãst!Kedves Toka,távoli üdvözlettel!VV!
Majd egy hónapig szipogtunk mi is :( Most két hete már jól vagyunk. Kislányom ma már szipog és lázas. Ilyen vírusos időszak is van. Házban is lehet valami… rejtett helyen pl: penész. Egyik ismerősöm, pl azért nyalt be mindig valamit. Nedvesedett a fal és nyomta ki a penész a spóráit a levegőbe. Pedig új ház szinte. Nedves maradt a fal nem száradt ki a fenegyors kivitelezés miatt. Verte a mellét gyorsabban haladnak, mint a projektidő… most kb ilyen ipari páraelszívók a lakótársuk, meg szellőztetnek. Ózon generátorral kiirtották a penészt.. mert persze szellőző sose kell. Nálam állandó mesterséges szellőzés van, aktív szén szűri a levegőt, meg légcserélőn keresztül átveszi a ház hőmérsékletét a kinti levegő, ami bejön. Én néha végignyomom a házat ózonnal, van egy profi generátorom. Így talán ami bacit haza hoztunk, majd az ózon kinyírja. Valahol olvastam, hogy ideális körülmények között egy ilyen mikróba hetekig elvan.
Sziasztok, véleményetekre lennék kíváncsi! Tudom itt van a szezonja a megfázásnak,de csak vicces, hogy nem írnak ki antibiotikumot a kisgyereknek. Múltkor 5 hétig volt itthon és kicsit taknyos volt mikor vissza ment óvodába,most csak egy hete van itthon megint és szintén folyik az orra. Mondtam a gyerekorvosnak kérünk valami gyógyszert,mert visszaesett a megfázásba.... nem ír ki semmit,csak allergiára valamit. Az asszony meg elkapta a gyerektől közben,két hete van itthon, kapott két féle antibiotikumot és nincs jobban... ??? Van valami a levegőben a covid után?
Igen, azt nézem régóta, hogy valamiért együtt mozognak. Ha ezeken a vételeken meg lesz az 5% nyerő karácsonyig akkor lehet eladom, nagyon kár várni az 5000 et!
Tegnap nem adtak záróban 4130 on alteot, ma megkaptam 4060 ért! Napizni vettem, oszt lehet long lesz belőle! Várom a nyomdát még hasonló beker árral! Hajrá a Toka klubbosoknak, meg annak aki pénzt akar keresni!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA