Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Marika113
Marika113 péntek, 21:34
Előzmény: #8437  rratfai
Akkoban se korrektek 308-on emelnek tőkét 340 helyett.
Marika113
Marika113 péntek, 21:33
Előzmény: #8436  GERI-inv
Az biztos. 
Marika113
Marika113 péntek, 21:33
Előzmény: #8434  rratfai
Koszi.
rratfai péntek, 21:26
Értékrendek!Toka topikot olvassuk,majd a józan paraszti ésszel megfogalmazott,tisztességgel,őszinte jóindulattal javasolt rv-t megvásároljak/minta hentesnél/ a dilettánsok! Természetesen a legnagyobb probléma abból adódik,hogy az ostoba nem tudja,hogy hol és hogyan kell vásárolni. Majd a tehetséges bunkó,célárat sem határoz meg a saját befektetésére! Fogalma nincs a limitãras Eladásról vagy vételről. Pedig kevés topik ami oktató lehet az egyik az pontosan ez.!!!!!!!!!Tokától nagyon sokat lehet tanulni! Ha valaki ezt nem ismeri fel az fizetni fog! Mindezt a legnagyobb jóindulattal és most már 24 éves Tapasztalattal jegyzetelem le. Engem megdöbbentett hogy elkezdtetek beállni Tokát gyötörni! Amennyiben figyeltetek Tóka felfelé adott el szakaszosan ugyanígy Gerit is kérdeztem hogy nagyjából 20 körül miért adta el! Ezt a mocskolódást fejezzétek be itt senkinek nincs olyan megrengető tőkéje hogy befolyásolni tudja az Akko piacát! Lefocizott piacot működtetnek ugyanúgy mint a deltában! Amikor ezek tényleg megindulnak akkor legyen tőkéd!Tokától én nagyjából elnézést kérnék, Mert a sok pocskondiázó az mindig keresett ezen a tippjén! Mindenki önvizsgálata Erejével, Tiszteljük meg kicsit jobban egymãst!Kedves Toka,távoli üdvözlettel!VV!
GERI-inv
GERI-inv péntek, 20:57
Jobbulást nektek! Látjátok Toka immunrendszere bika! Tuti adna tanácsot nekünk, milyen pia jó rá XD 
GERI-inv
GERI-inv péntek, 20:56
Előzmény: #8432  mcbull
Majd egy hónapig szipogtunk mi is :( Most két hete már jól vagyunk. Kislányom ma már szipog és lázas. Ilyen vírusos időszak is van.
Házban is lehet valami… rejtett helyen pl: penész. Egyik ismerősöm, pl azért nyalt be mindig valamit. Nedvesedett a fal és nyomta ki a penész a spóráit a levegőbe. Pedig új ház szinte. Nedves maradt a fal nem száradt ki a fenegyors kivitelezés miatt. Verte a mellét gyorsabban haladnak, mint a projektidő… most kb ilyen ipari páraelszívók a lakótársuk, meg szellőztetnek. Ózon generátorral kiirtották a penészt.. mert persze szellőző sose kell.
Nálam állandó mesterséges szellőzés van, aktív szén szűri a levegőt, meg légcserélőn keresztül átveszi a ház hőmérsékletét a kinti levegő, ami bejön. Én néha végignyomom a házat ózonnal, van egy profi generátorom. Így talán ami bacit haza hoztunk, majd az ózon kinyírja. Valahol olvastam, hogy ideális körülmények között egy ilyen mikróba hetekig elvan. 
rratfai péntek, 20:52
Előzmény: #8433  Marika113
Marika jobbulást kívánok!Mielőbbi gyógyulást és kilábalást!❤️ 
Marika113
Marika113 péntek, 17:58
Előzmény: #8432  mcbull
1 hónapja vagyok beteg
mcbull péntek, 17:47
Sziasztok, véleményetekre lennék kíváncsi! 
Tudom itt van a szezonja a megfázásnak,de csak vicces, hogy nem írnak ki antibiotikumot a kisgyereknek.
Múltkor 5 hétig volt itthon és kicsit taknyos volt mikor vissza ment óvodába,most csak egy hete van itthon megint és szintén folyik az orra. Mondtam a gyerekorvosnak kérünk valami gyógyszert,mert visszaesett a megfázásba.... nem ír ki semmit,csak allergiára valamit. 
Az asszony meg elkapta a gyerektől közben,két hete van itthon, kapott két féle antibiotikumot és nincs jobban...
??? Van valami a levegőben a covid után?
GERI-inv
GERI-inv péntek, 16:20
Cig majd osztalékkor megy nekem is. Úgy beszéltük az a terv. 
Labanc
Labanc péntek, 14:34
Előzmény: #8425  Donqatto
Múltkor azt mondta osztalékig megtartja. Van benne igazság...
Donqatto
Donqatto péntek, 14:23
Előzmény: #8427  tmike
Lesz ott még kapkodás, meglátod
GERI-inv
GERI-inv péntek, 14:21
Masterplast is mozgolódik 
tmike péntek, 14:05
Előzmény: #8425  Donqatto
Akko forgalmán látszik hogy veszik...
mcbull péntek, 13:59
Előzmény: #8424  raus
Igen, azt nézem régóta, hogy valamiért együtt mozognak.  Ha ezeken a vételeken meg lesz az 5% nyerő karácsonyig akkor lehet eladom, nagyon kár várni az 5000 et!
Donqatto
Donqatto péntek, 13:53
Toka már biztos adja a CIGET és veszi az Akkot, rájött hogy rossz csere volt 
raus péntek, 13:48
Előzmény: #8423  mcbull
Mert nem figyelik h lesz 4100 az Any
De ki tudja lehet újra 3800 is
Alteo húzza lefelé azt is szomszédok 
mcbull péntek, 13:46
Előzmény: #8422  raus
Inkább venném a nyomdát, mert akkor két papírom volna! Vagy 3800 körül az alteot majd! Sokan be lettek ragasztva megint:)
raus péntek, 13:37
Előzmény: #8421  mcbull
Nyomda is meglesz 4100 
mcbull péntek, 13:30
Tegnap nem adtak záróban 4130 on alteot, ma megkaptam 4060 ért! Napizni vettem, oszt lehet long lesz belőle! Várom a nyomdát még hasonló beker árral! Hajrá a Toka klubbosoknak, meg annak aki pénzt akar keresni!

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek