Mutatjuk az olcsó részvényeket amikben most indulhat a rakéta! Akko, vétel App vétel Civita vètel Master vétel Megakrán vétel Dm ker vétel Cig vétel Enefi vétel A többinek rövid és középtávon annyi...lassu csorgas...bár 1-2 helyen gyors lesz a lift.
...senki nem csinál ott a nutexben semmit, vki felhuzza azt kovetkezo nap kionti...most tobb pemze van mint multkor...csak sok kicsi beragad...mondjuk ha elobb ontessz mint o akkor jo lehet..de én nem ulok gép elott minden percben...az enefi nem rossz amugy a sok mtel papirjával..jo lenne ott egy hír...nem tudom mikor jelent, ha kozel van felveszem a listamra....volt egyszer nekem...hm...nem volt eletem biznisze de bar hosszu ideig voltam benne nem minusszal jottem ki...
Azt nem értem Enefi pl miért nem vehető a jók közé? Vagy pl nutex hisz vmi történt és vki érkezett de az fura egy kommunikáció nem jött róla mit csinált az ember eddig.
Mutatjuk az olcsó részvényeket amikben most indulhat a rakéta! Akko, vétel App vétel Civita vètel Master vétel Megakrán vétel Dm ker vétel 35 Cig vétel A többinek rövid és középtávon annyi...lassu csorgas...bár 1-2 helyen gyors lesz a lift.
Melyik részére mész?Túlélési praktika, hogy ne kapj tészta mérgezést, mert nem ismerik a civitat… kóstold meg a cacciatorét. ;) szuper csirkés zöldséges egytálétel. EgyMondat ami hasznos lehet neked: un mezzo litro vino fermo! Víz árával vetekszik szóval asszony szót nem szólhat.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA