Ha nézettem hozzá TA t akkor sem aszerint mozgott. Pár eve napi átlag 200-400 Milla forgalom Illetve jól rémlik 2 v 3 alkalom már éven belül elment 300 fölé de sosem maradt meg. Vmi más terv lehet? Pl olcsóbb behozatal, tőkeemelés stb Most inkább opus any nutex fókusz.
Talán ígéretesebbnek tűnik a csárt, meg hát jön az ősz.Figyeltem a könyvet hetek óta, ha speka, ha nem tölti a könyvet vételin egyre magasabbra, nem rángatja,hanem tolja felfelé feltűnés nélkül.Lehet egérfogó is, persze kockázatos.Vannak ilyen elborult kísérleteim, nemsok,legutóbb a multihome volt,többszörözött,ugyan kiszálltam még így is sokkal előbb,nagyjából nyolcszorozhattam volna,így csak 270% lett.Most ez akadt be valamiért 4,2 az átlag azt ne felejtsük.
Utóbbi időben kétszer vettem és adtam dm kert. Igaz nem sokért 300-ért csak. De simán ki tudtam venni belőle mindkétszer 7-8%-ot. Igaz nagy tételben nehéz eladni. De egy kis zsebpénznek nem rossz. Továbbá lehet hosszab távon se lenne olyan rossz, mert emelkedőben van.
Köszi, 4,2 átlagom van 260k,nem hiszem nagyon bebőröznek,max. kis plusszal megy el.Akko,Gloster,Delta van nagy mennyiségben.Nem tudok egész nap a gép előtt lenni ezért nincs se ezüst,se arany daytrade.Olaj nagyon meleg, választások előtt nem hiszem, hogy nagyon el akarnák engedni az árát,ámbár ezek kurva konfliktusok bármit hozhatnak.Vettem opus TL 30 5000et.Ma már vót rajt 10 Ft. :) Van még cash ezen a UBM en gondolkodom.
Én óvatos lennék vele . Szokásos felbeszélő emberek írnak a topikjá ÁN 8-10 Ft-ot.. A múltkor is ugyanez volt , kitömték a kezdőként majd az arcukba röhögtem és le is írták.. Szóval ésszel aki vesz.. Ugyanúgy mint Nutex … hülyére vettek sok embert , persze lehetett keresni vele .. Én kihagyom mindkettőt..
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA