Zétike hisz benne… mindjárt megmondja mit kell csinálni… XD https://vm.tiktok.com/ZGeWbq129/ Nagyon kemény a srác, rajta szoktunk nevetni itthon. Amúgy nagyon megcsinálta magát, jól tűri, ha szívják a vérét… 10 év múlva a tv-ben osztja majd az észt nekünk.
Szuper,mert nagyon sokféle tészta van forgalomban. Sőt, tényleg jobb minőségűt venni. Az asszony is túl főzte ma a szarvacskát...szeletelni lehet! Hajrá civita.... néztem már csak félek tőle, hogy nem tudnám eladni nagyobb mennyiségben!:)
Hű, nem rossz! Olyan illúzió van benne - jó sárga, mintha egy tálca tojás lenne az összetevők között. Ízre normál tészta íze van, nem érdemes tovább főzni, mert alakot veszít… kicsit túlfőztem. Akkorát nem nő a térfogata, mint a normál tésztának! Szedtem egy emberes adagot… hát fele ment le és érzésre nagyon megtöltött engem. Feleségem is hasonlóan járt, szerinte is kiadósabb. Kislányom nagy tészta fan, de ő sem tudott sokat enni belőle. Ő nagyon válogatós, mindezek ellenére ette kitartóan. :) Ha abba belegondolok, ha valaki gluténérzékeny és nem kell lemondania a tésztáról, nem nagy kompromisszumot köt…
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA