Szerintem is...ilyen darabszámok szinte mesés vagyonokról adnak tanubizonyságot..kár hogy csak bemondásra...megértem én...bemondom s egy pillanatra elhiszem...fantasztikus érzés lehet...lehet kipróbálom...
Szerencsére az illikvid kispapiroknal több ezer tulajdonos vab. Különféle diavetiteseket meg ne higyjetek el. Egy deltának is több ezer tulajdonosa van.
Én átlátom hogy amit mondjuk valaki csipkelődésnek szán , másnál komoly indulatokat vàlt ki. Labanc nagyjából vázolta is . Relatíve sokan , a rv likviditásához mérten nagy pozícióban vannak benne.
Én mar lezártam a topikot. Bég utca 3-5. Ben meg tudod nézni h kinek mennyi rvje van. Lehet meglepodsz h sokan dobaloznak 100.000 es darabszamokkal es lehet h csak két ember mondott igazat közülük. Ennek a kettőnek már nincs rvje.
Nem tudom Marika mennyire tudná betölteni a funkcióját ez a
topic... tartok attól, hogy itt is megszólnák mindazokat akik nem
beszélik fel automatikusan az appot, vagy nem csápolnak zsigerből a
farkasnak... Őszintén valljuk be, hogy ennél a részvénynél
meglehetősen sok olyan fórumozó van, aki kirívóan magas pozival
rendelkezik, ezen felül ennél a papírnál van jelen a legnagyobb fokú
bizonytalanság is (nem lesz vagy lesz osztalék, ha igen mennyi?),
ráadásul illikvidebb is pl. egy blue chipnél, ami a kiszállást
nehezítheti meg. Ha szívünkre tesszük a kezünket kijelenthetjük, hogy
ezek az emberek nem viselik jól, ha a kórussal nem egyező vélemények
jelennek meg. Ezalatt nem csak a lebeszélést értem, hanem pl. a túlzott
várakozásokkal (pl. 1800as árfolyam) kapcsolatos (szerintem jogos)
fenntartásokat is, vagy a jóval visszafogottabb "célárakat"... Félek
hogy a jelenlegi helyzeten ezen a hozzáálláson még egy jó darabig nem
fog tudni változtatni egyikünk sem, ezzel kell együtt élnünk (pl.
dislikeok formájában).
Hát mostanra az is világossá vált, hogy bármelyik app topicban bárkit gátlástalanul lehülyézhet/rágalmazhat a farkas bármiféle következmény nélkül... Én azért szeretném legalább a minimum etikettet betartani, ezért arra szeretném kérni Toka urat, hogy amennyiben nálam bármikor tapasztal ilyesmit a saját topicjában, ne tegyen velem semmilyen kivételt! Másokkal ellentétben teljes mértékben vállalom a saját hozzászólásaim következményeit!
Ez rohadt vicces, Farkasfű az app topicban nyilvánosan lehülyéz, majd nyílt hazugsággal megvádol, és miután szembesítem a tényekkel (azaz a saját korábbi hozzászólásaival), kéri Joceket, hogy tiltsa ki magát a topicból. Erre Jocek nem őt tiltja ki hanem engem, gyakorlatilag indoklás nélkül XDD Kész én mára kiégtem... Kibújt a szög a zsákból, szívből gratulálok Joceknek, úgy látszik manapság a személyeskedés és a rágalmazás a követendő példa, és aki tényekkel mer ellenállni, azt kell nyilvánosan üldözni. :D Újabb mélypont ez a fórum történetében, de már előre várom mindazon spanok tapsikolását, akiknél már nem léteznek erkölcsi határok!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky