Inkabb holnapi, s hetvégit ha nem baj mert már voltam a varosba, most jottem meg.Ilyenkor felpolcolom a labam aztan heverek kezben a telefon.A gepet isvcsak arra az idore kapcsolom be míg vedzek valamit.
Nekem is van 3150, 3550, 4000-es szintekrol, ez az egyik emlékreszvényem....sok pénzem hál istennek nincs benne.Én tartom, most egy ideig bizti mert mar ezeket a tam9gatasokat annyi helyrol mondjak, hogy..nem zörög a haraszt ha nem fujja a...de ha sok pénzem lenne benne es pluszban lennék akkor szep lassan egy mennyiséget ráengednék a piacra..
...ez annak tudhato be hogy senki nem tudta miaz elosszor.....keresték, kutatták...én mandnem vettem az elejèn, de az ilyen uj bevezetéseknel mindig rácsesztem, igy hagytam....
A Megakrán részvényt a Toka Club tartásra javasolja, árfolyamát mozgathatja a kriptopiac változása, amely igencsak képes nagy mozgásokra.Kockázat közepes.Tartás, időszak fél év.A Toka clubb ezzel egyidejuleg a papirt követésre vette.
Ólcsóbb lett volna ha feladja postán, igen nagy a megfelelési kényszer..De ez jó nekünk.https://m.hvg.hu/itthon/20240306_szijjarto-szemelyesen-viszi-el-a-svedeknek-a-ratifikacios-okiratot
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA