Szia Tökmag! Sajnos én sem értem, helyesebben azt hittem, hogy értem és azt is, hogy jó hír, dehát láthatólag a piac másképp értékeli. Messze a 700... :(
Kedves Feleim! Én nem értek hozzá. Elmagyaráznátok, hogy ez most jó, nem jó, vagy nem számít hír volt? Mai nap egyetlen eredménye 6km, 6:00 p/km. Mahalo!
:)) Azt hittem azért, amiért JG-nek sincs... :) Reggel gázbojlert szereltem, pedig tudok magyarul és angolul is.. https://www.youtube.com/watch?v=qqfXfEemCFw A középső összehasonlító rész jó..
Hihi! Na jó, akinek bennfentes információi vannak, annak könnyű! A hozzám hasonló hétköznapi halandók (900 évemből adódik, hogy nem mosónő vagyok:)) csak másoktól értesülnek ilyen fontos hírekről.. Lefogadom, hogy a fodrászát is ismered! :) Tűkön ülök, mi lesz a hír???
Hihi, a videot nem is láttam, csak az általad írt szöveg alapján jutottam el vmi homeopátiás oldalra. A párom egy igazi gyógyszerszedő és eleve kizárta a lehetőségét, hogy hatni fognak a szerek, csak cselszövés árán sikerült elvinnem a dokihoz (aki egyébként rendes orvosból fordult homeopátiásba). Több embert is ismerek, akinek a gyerekének az asztmáját, makacs légzőszervi- vagy fülgyulladását kezelte sikerrel. De talán a műtétre még ő sem vállalkozna... :))) Mit gondolsz, átlépünk a héten az 500-as tartományba?
A párod magát gyógyította meg. Placebo hatás, de az a legjobb, mert mellékhatás sincs! :-) Általában én sem szedek gyógyszereket, gyógyteát iszom. Öt éve viszont volt egy makacs fülkürt gyulladásom, akkor szedtem utoljára antibiotikumot. Nem is a kezdeményezés érdekes, az egy marhaság, és ahogy mondod, úgyis azt veszik a zemberek, amit akarnak. A video volt vicces! :-)
Tök Opus Topik