Múltkor még 750-re vártál, most pedig a 723 is elég lenne? Ezt negatív jóslatnak veszem, tehát teljesülni fog :) Ami ugye nem kétséges, csak a megvalósulás ideje bizonytalan...
10 milliárd légy nem tévedhet. Annyira mondják, hogy én egy szerencsétlen marha vagyok, mert 47-nél és 145-nél vettem és nem adtam el 810-nél. Pedig ez eddig jó sztratedzsía volt. Ott rontottam el, hogy 583-nál és 495-nél is vettem. Na azt várhatom, míg kiolvad. Bár, ha tényleg ez lesz ezzel a rengeteg belepakolt értékkel a Bét 4. legnagyobb cége, akkor simán lehet évek múlva 3000 is az árfolyam. Addig meg eszem a zsíroskenyeret hagymával (meg iszom a sört tüskével). :-D "Nem adom fel, míg egy darabban látsz..."
Hajjjaj nem jó hírek. Nálam többnyire rendben halad minden csak eddig lassú volt. Márciusban gyorsulunk. Már hónapokban tudom számolni két kezemen a bekoltozes időpontját, tehát valószínűleg még idén XD
U.i.. Miért nem tetszett a rúpia? Szerintem vicces (kínomban röhögök). Balin beváltottam 200 eurót és kaptam érte 3 000 000 rúpiát. Egy perc alatt többszörös milliomos lettem!
Az élet alapos ismerői közül legtöbben azt mondják, hogy e világon a
boldogság főként az, hogy úgy kell venni az életet, amilyen. Annak az
embernek példája, aki e felfogást, mondhatni, tökélyre vitte, egy kiváló
arab író elbeszélésében található. Ez egy utazóról szól, aki egy szép
délután elaludt a pázsit ama részén, amely egy makkocskát tartalmazott.
Felébredve azt tapasztalta, hogy teste melegétől a makk kicsírázott, ő
pedig vagy húsz méternyire a földtől, egy hatalmas tölgy legfelső ágai
között volt. Képtelen lévén lejönni, nyugodtan nézett szembe a ténnyel.
Így okoskodott: "A körülményeket nem tudom alárendelni az akaratomnak,
tehát az akaratomat fogom alárendelni a körülményeknek. Ennélfogva itt
maradok." Úgy is tett. Ez az árfolyam alakulásáról jutott eszembe :-) Taipei és Kaohsiung is olyan, mint Shanghai :-)
...és mi lenne, ha innentől a negatív jóslataid kizárólag ezer fölötti árfolyamot vizionálnának? De nem rúpiában (bmeg :))), hanem euróban és attól lesz negatív, hogy csak forintban teljesül :) 5 éve jártam Shanghaiban. Király hely, a főutca olyan, mint New York vagy Hong Kong, két utcával arrébb, meg biciklin viszik az 5 méteres csomagot, meg taligán tolják a 7 mázsányi dobozt... :)
Örülök, hogy újra zajlik az élet! :) Nálunk most várakozás van. Egy teljesen más díszcsempét küldtek a spanyolok, de ez csak akkor derült ki, amikor itt volt a burkoló, így most csak a nagy szürkeség van a fürdőben, de már úton van az igazi! A kartonozás kapcsán is van egy rossz sztorim, talán tudsz belőle okulni. Már minden kész volt és a festő is befejezte az alapozást, bandázsolást meg mindent, amikor kiderült, hogy az elszívót nem tudjuk a megfelelő helyen kivezetni, mert egy tartóoszlopot kellett volna hozzá átfúrni. Újratervezés. Extra gipszkarton doboz beiktatása, hogy elfedjük a csövet. Aztán két nap múlva láttuk, hogy a saját súlyától középen megsüllyedt az utólag beépített karton (5,5m hosszú). Mindenki a másikra mutogat.. A kartonos szerint a festő támaszkodott rá... :))) A konyhát is át kell tervezni, mert alacsonyabb lesz.. Szóval most az ág is húz...
Hihi! Az a tapasztalatom, hogy a jóslataid 50%-ban teljesülnek. Sajnos a pozitívak általában nem válnak be, ellentétben a negatívakkal. Emlékszem, hogy 500-nál mondtad már a franc se tudja, hogy milyen jó hír kapcsán, hogy akkor esünk 20%-ot. ...és láss csodát!
Tök Opus Topik